Dit zijn onze mensen

Dieren die extra aandacht nodig hebben, helpen wij een handje. Bijvoorbeeld met bijzondere medische zorg en extra trainingsmogelijkheden. Of met een pleeggezin, waar een dier veilig kan opgroeien en wennen. Een fijne omgeving waar zij kunnen wachten op hun definitieve baasje.

Majori

Majori is officieel een ‘kynologisch gedragstherapeut’ (oftewel gedragstherapeut voor onze  asielhonden) en werkt al 17 jaar bij DOA! Honden kunnen soms moeilijk geplaatst worden omdat ze heftig probleemgedrag vertonen. Bijvoorbeeld agressie naar mensen of honden toe, auto’s najagen, overmatige angst of het niet alleen kunnen zijn. Majori kijkt wat er met de hond aan de hand is en stelt een trainingsprogramma op. Daar gaan onze dierenverzorgers en vrijwilligers dan mee aan de slag. Wat vindt Majori het leukst aan haar baan? ‘Dat is makkelijk: dat een hond, die eerst moeilijk gedrag vertoonde, na het trainen alsnog een fijne nieuw baas krijgt. Daar doe ik het echt voor’. Super goed, Majori, dat onze asielhonden daardoor een tweede kans krijgen op geluk! 

Wij ❤️ asieldieren, jij toch ook?

De leukste dieren vind je in het asiel, maar dat weet lang niet iedereen. Daarom hebben we superleuke stickers en tassen laten maken. Al onze vrienden ontvangen rond 1 oktober een mailing met een sticker op de mat! Wil jij nu vast een sticker of tas kopen? 

Bestel nu