Pleegouder Esther

Voor de socialisatie van jonge dieren, heeft DOA achter de schermen pleegouders die voor deze kleintjes zorgen en aan een thuissituatie laten wennen. Zoals Esther, die inmiddels haar derde pleegnestje thuis heeft. De babies hebben vaak bange, boze ouders omdat ze zelf van de straat af komen en niet de juiste zorg en liefde hebben gekregen. Esther: 'Wat is er mooier dan de beestjes die het het hardst nodig heben, een goede start te geven met de juiste zorg, voeding en aandacht? Zoals deze kat met haar zes kittens, die met veel toewijding en liefde straks ook als voorbeeldige kittens naar een liefdevol nieuw huisje mogen. Ik vind dit mooiste vrijwilligerswerk dat bestaat!'

NB: DOA heeft nu genoeg pleeggezinnen om dieren op te vangen. Hou onze website in de gaten voor oproepen voor pleeggezinnen in de toekomst.

Lees meer verhalen

Wil jij ons steunen? Graag!

Juist nu zijn wij – en natuurlijk onze dieren – enorm geholpen met elke bijdrage. Zo kunnen we blijven zorgen voor eten, drinken, een schoon hok, medische zorg en... heel veel liefde.

Doe een donatie