De mensen achter de schermen

Planning, inkoop, communicatie, opvang, contact met de baasjes: ook dat gaat allemaal gewoon door. Maak kennis met medewerkers en vrijwilligers achter de schermen. En met hun werkplek!

Pleegouder Esther

Voor de socialisatie van onder andere jonge dieren, heeft DOA achter de schermen pleegouders die voor deze kleintjes zorgen en aan een thuissituatie laten wennen. Zoals Esther, die inmiddels haar derde pleegnestje thuis heeft. De babies hebben soms een bange, boze moeder omdat ze zelf van de straat af komt en niet de juiste zorg en liefde heeft gekregen. Esther: 'Wat is er mooier dan de beestjes die het het hardst nodig heben, een goede start te geven met de juiste zorg, voeding en aandacht? Zoals deze kat met haar zes kittens, die met veel toewijding en liefde straks ook als voorbeeldige kittens naar een liefdevol nieuw huisje mogen. Ik vind dit mooiste vrijwilligerswerk dat bestaat!'

NB: DOA heeft nu genoeg pleeggezinnen om dieren op te vangen. Hou onze website in de gaten voor oproepen voor pleeggezinnen in de toekomst.

Doe een donatie

Telefoniste Marijke

Naast dat onze dieren worden verzorgd, is het natuurlijk ook belangrijk dat wij bereikbaar zijn en mensen te woord kunnen staan. Marijke en haar teckel Moosje nemen al ruim drie jaar, twee dagen per week de telefoon aan bij DOA. Marijke beantwoordt vragen, verwijst mensen door en biedt een luisterend oor. Marijke: 'Ik vind het zo leuk dat ik met dit werk dier EN mens kan helpen. Ik leer veel van de mensen die ik spreek, en vind het fijn dat ik hen de weg kan wijzen. Zo zijn niet alleen de dieren, maar ook de baasjes van Amsterdam geholpen!'

Terug naar Wat er ook gebeurt

Wil jij ons steunen? Graag!

Juist nu zijn wij – en natuurlijk onze dieren – enorm geholpen met elke bijdrage. Zo kunnen we blijven zorgen voor eten, drinken, een schoon hok, medische zorg en... heel veel liefde.

Doe een donatie