Muis (=kat) zoekt boer met rugzak

Muis is een erg misleidende naam voor deze zelfbewuste kat met een plaatsingsprobleem...

Ik heet dan wel Muis, maar ik ben zeker geen (grijze) muis! Zelf denk ik dat ik best een mooie en zelfbewuste en over het algemeen lieve kat ben. Alleen ben ik zeker geen allemansvriend en van m'n soortgenoten moet ik ook al niet veel hebben. Maar verder heb ik gewoon een goed ontwikkeld EQ.  
 

En toch zit ik inmiddels al ruim een jaar bij DOA. Dat zijn in mijn ogen toch minstens 365 dagen te veel. Mijn vorige baasje bracht me hier omdat ik 100% onzindelijk was. Na veel onderzoek en gepuzzel door de dierenarts hier, plus allerlei specialisten die me van top tot teen bekeken, werd langzamerhand duidelijk dat ik last schijn te hebben van een uitgerekte dikke darm. Een operatie leek de oplossing. Jammer genoeg pakte die anders uit dan we hadden gehoopt: nadat er een stukje dikke darm was weggehaald, haalt mijn dikke darm nu het vocht uit de ontlasting - met als gevolg dat ik eerst veel last had van diarree. Soort van 'van de regen in de drup gevoel'! Inmiddels is die diarree gelukkig verholpen. Ik vind allemaal wel meevallen, ik heb ik er zelf niet zo veel last van iets hoor. Maar het is natuurlijk niet bepaald ladylike als je overal een keuteltje of wat achterlaat. Mensen halen dan toch al gauw hun neus voor je op!  

 
We zijn nu begonnen met een homeopathische behandeling en iedereen (ik inclusief) hoopt nog steeds op een goede afloop. Maar de kans dat ik jouw gedroomde binnenkat ben, is natuurlijk nihil. Ik wacht dus eigenlijk op een wonder. Misschien iemand op een leuke boerderij? Die me wel die aai over de bol geeft, maar me verder gewoon lekker mijn gang laat gaan - dat zou echt win-win zijn... Ik ben namelijk best leuk. Op mijn geheel eigen manier...  

Dus ben je of ken die boer-zoekt-leuke-kat-met-rugzakje, stuur dan snel een mailtje naar katten@doamsterdam.nl.