Lemmie zit te wachten op een baasje

Het is niet altijd te zeggen waarom het ene dier sneller geplaatst wordt dan het andere. Ook bij Lemmie blijft het een raadsel waarom ze hier nog zit.

Lemmie is een al wat oudere kattendame. Met haar knalgroene ogen kijkt ze je eerst heel lang onderzoekend aan, voor ze beslist of je wel of niet te vertrouwen bent. Drie maanden geleden werdLemmie door de Dierenambulance opgepakt toen ze heel angstig een trappenhuis in vluchtte. Ze was niet gechipt en niemand was naar haar op zoek. Lemmie is niet helemaal gezond – haar nieren functioneren namelijk niet echt voor de volle 100%, maar gelukkig kan deze dame met het juiste dieet nog heel oud worden. Dat hoeft dan ook geen drempel te zijn.

Waarom heeft Lemmie dan nog geen huisje gevonden? Misschien omdat ze wat verlegen is? Lemmie is een rustige kat, die heel aanhankelijk is als ze je eenmaal vertrouwt. Je moet haar alleen wel even de tijd gunnen. Want echt: ze zou dolgraag bij een rustig baasje komen die haar lekker vertroetelt, liefst zonder andere dieren of kinderen en mét een terras of tuintje. Dus: mocht je geïnteresseerd zijn of iemand weten die zit te springen om Lemmie in huis te nemen, stuur ons dan een mailtje: katten@doamsterdam.nl. 

 Of vul hier het contactformulier in