Kitten bij grofvuil gezet

De vuilniszakken stonden nog maar net buiten. Met een dichtgetapte kattenbak ertussen. Het kleine pluizenbolletje stak haar pootjes tussen de spijlen door. 

Had ze dat niet gedaan, had de toevallig langslopende bewoner haar helemaal niet gezien. De Dierenambulance werd gealarmeerd. Zij vonden een klaaglijk miauwend en zeer gestrest kitten van vermoedelijk nog geen 7 weken oud. Wat een mazzel! Voor hetzelfde geld had niemand dit hummeltje gezien en was ze in de vuilniswagen gekieperd! Het kleine katje werd gekalmeerd en naar DOA gebracht. Na grondig onderzoek bleek de vondeling verder gezond.

Ze kreeg de naam Candy en werd overgedragen aan een liefdevol en kundig pleeggezin om in een veilige omgeving bij te komen. Inmiddels heeft ze haar eerste enting gehad en is er een speelkameraadje voor haar gevonden. Candy heeft het gered. Ze is speels, lief en houdt hopelijk niets over aan deze slechte start! Dat is het goede nieuws. Het slechte is dat zij waarschijnlijk niet de enige blijft die op deze manier gedumpt wordt.  

 Steun dieren zoals Candy