Een echte vent en nogal outgoing

Hé Matties, daar ben ik dan. Zeven jaar jong, strak in het vel en lekker gespierd 💪. Ik ben dus wat je noemt een echte vent. Mijn karakter is nogal outgoing - dat wil zeggen: als ik iemand echt leuk vind, kan het voorkomen dat ik er per ongeluk bovenop spring... tja ik weet het, maar wat kan ik zeggen: soms is m'n uit-knop gewoon even zoek?! En het moet gezegd: ik heb een nogal vrije opvoeding gehad 😜️.

Kijk, met heel veel dingen ben ik super chill: auto's, ov, dat kan ik allemaal hebben. Maar paarden 🐎en katten 🐱 - mén, die vind ik toch zo a-relaxed allemaal. Er is maar één ding nóg erger: andere honden 🐩! Daar moet ik echt hélémaal niets van hebben. Groot en stoer of zo'n kleine jankerd: ik vind ze allemaal even verschrikkelijk. Bij DOA leren ze me nu om m'n ogen dicht te doen als ik ze tegenkom (nee, duh - niet letterlijk natuurlijk!); ik moet ze gewoon negeren 🙈.

Omdat ik misschien wel een beetje iets weg heb van een opgewonden standje, wil ik ook altijd zo snel mogelijk van A naar B komen. En dat betekent dus trekken aan die riem. Ja, logisch toch?
Maar ook daar hebben ze bij DOA wel iets op gevonden. Kortom, we zijn druk bezig met een complete make-over wat m'n gedrag betreft! 😇

Weet je wat echt super chil zou zijn? Als jij dit leest en denkt: hé, die Thijs, dat lijkt me wel een geschikte gast! Als je een aardig, rustig iemand bent en je woont ergens waar ik niet knetterkriegelgek van word, dan zou ik namelijk heel erg graag bij je komen komen wonen 🏡.

Dan kunnen we samen urenlang gaan wandelen, fietsen of speurspelletjes gaan doen. Of - nog veel beter - met de bal 🏀🏐🏈🎾spelen?! 😍

Stuur je snel een mailtje om kennis te maken? honden@doamsterdam.nl