Maak kennis met onze dieren

Katten in het asiel

Charles

Hoi! Ik ben Charles en ik ben op dit moment een beetje kapot. Het laatste dat ik nog weet is dat ik gewoon lekker buiten liep. Het volgende moment lag ik in het ziekenhuis en kon ik niks!  En poeh wat heb ik een heftige operatie gehad. De gebroken wervel in mijn rug is gerepareerd, ik heb een spalk op mijn gebroken been gekregen en verschillende hechtingen in mijn hoofd. Het ziekenhuis wist niet of ik ooit nog zou lopen, maar ze stuurden me naar DOA om me een kans te geven. Gelukkig maar, want je gelooft het niet: ik herstel best goed! Mijn verzorgers zeggen dat ik een van de liefste, meest knuffelige katten ben die ze ooit hebben ontmoet. Ik heb een lange weg te gaan, maar ik word elke dag sterker. Gelukkig blijven ze hier bij DOA goed voor mij zorgen, wat er ook gebeurt! 

Doe een donatie

katten in het asiel

Sonny

‘Ik had echt dikke pech zeg. Aangereden, en mijn achterpootje op meerdere plaatsen gebroken. Dat zagen ze bij DOA op de röntgenfoto’s. Nou, meteen geopereerd natuurlijk. En nu? Rust, rust, rust. Het gaat al wat beter hoor. Hier bij DOA wordt goed op mij gelet. Ik heb in elk geval weer trek in eten en drinken. Hoewel ik wel een beetje gek word van die lampenkap op m’n kop. Schijnt nodig te zijn om van de wond af te blijven... Dan maar even voor schut zitten.’

Terug naar Wat er ook gebeurt
honden in het asiel

Makker

‘Heel gek, ik heb geen idee wat er precies gebeurd is. Maar ik had enorme pijn in mijn pootje. Ik kon niets meer! Gelukkig werd ik gevonden en naar DOA gebracht. Bleek dat ik een gebroken dijbeen heb :( Ik ben meteen geopereerd en moet nu zes weken rust houden, pfff... Zes weken! Gelukkig zorgen de mensen bij DOA voor mij. Ik zit vol energie, zit te springen om aandacht! Dus druk ik mijn rug helemaal tegen de tralies als er iemand langsloopt. Dat werkt: ik krijg vaak een aai :)"

Doe een donatie

Wil jij ons steunen? Graag!

Juist nu zijn wij – en natuurlijk onze dieren – enorm geholpen met elke bijdrage. Zo kunnen we blijven zorgen voor eten, drinken, een schoon hok, medische zorg en... heel veel liefde.

Doe een donatie