Undateables

EVEN VOORSTELLEN … wil jij een date met een van onze undateables? Dit zijn dieren die al langer gedumpt of eenzaam zijn en heel graag een nieuwe liefde willen ontmoeten!

Shanti

Ik ben echt heel lief, rustig, rank en slank en zie er fantastisch uit voor mijn leeftijd! Verder ben ik gek op wandelen en knuffelen als ik je eenmaal ken! 

Ik ben op zoek naar een baas die oog heeft voor wat ik aan kan en waar ik moeite mee heb. Iemand die me weghaalt uit situaties die ik te spannend vind en die me begeleidt, positief traint en me daardoor helpt om me zekerder te gaan voelen. En iemand die natuurlijk rekening houdt met mijn jachtinstinct. Ik ben al een schatje, maar dan word ik de ideale hond.

Maak snel kennis met Shanti

Kanjer

Hoi ik ben Kanjer en ik wil het liefst gister nog uit het asiel! Ik ben hier in het asiel niet op mijn best. Maar ja, wat verwacht je; op mijn leeftijd wil je toch gewoon een fijn en rustig thuis?

Omdat ik de jongste niet meer ben, zijn er wel wat dingen om rekening mee te houden: zo heb ik een nierdieet vanwege slecht werkende nieren en ook moet ik langzaam aan nieuwe situaties wennen.

Het liefst word ik alleen geplaatst. Andere katten vind ik namelijk niet zo leuk!

Maak snel kennis met Kanjer

Bennie

Hoi, ik ben Bennie, een ontzettend knappe verschijning, al zeg ik het zelf! 

Ondanks de periode dat ik op straat woonde, ben ik nog steeds een leuke, knappe jonge vent. Samen met mijn maatje Kenny ben ik op zoek naar een liefdevol en gezellig thuis! Lekker samen spelen en knuffelen, daar ben ik echt gek op.

Wel ben ik net zoals Kenny een actieveling en heb ik dus behoefte aan een ruime woning of tuin waar ik lekker mijn pootjes kan strekken. 2 uurtjes per dag in de ren zijn voor mij niet genoeg. Wel moet ik er nog even bij vermelden dat Kenny en ik een erg special Koppel zijn. We zijn namelijk allebei mannetjes, maar we zijn echt stapelgek op elkaar.

Hebben we je al overtuigd, want we kunnen niet wachten om verwelkomt te worden in een nieuw huishouden!!

Maak snel kennis met Bennie