Street art for animals

Op 29 februari krijgen we een street art metamorfose. In samenwerking met Stichting Amsterdam Street Art (ASA) zijn 20 vooraanstaande kunstenaars uitgenodigd om de binnenverblijven te painten in het thema Urban Jungle.

Zaterdag 29 februari

Door de binnenverblijven volledig te transformeren, willen DOA en ASA aandacht vestigen op dieren die een tweede kans verdienen.

Drie enorme muren (in totaal ruim 70m²) worden op 29 februari onder handen genomen door 20 kunstenaars waaronder de bekende straat poët Laser 3.14, graffiti artiest Dopie en illustrator Mossy Giant. Ook The London Police, bekend van hun grote muurschilderingen in de stad, zal op hun eigen, ludieke manier bijdragen aan dit initiatief.

Het doel van deze actie is om nu en in de toekomst meer aandacht te genereren voor de opgevangen dieren die wachten op een nieuw thuis. 29 februari belooft een waar event te worden met een dj, speciaal geselecteerde merchandise en natuurlijk heel veel street art.

Wil je 29 februari graag komen kijken hoe de kunstenaars te werk gaan? Meld je dan hieronder aan. 

(foto: Joost VijfB)

Zo meld je je aan:

  1. Vul de gegevens in onderstaande velden correct in
  2. Het aantal mensen met wie je wilt komen (inclusief jezelf), kinderen worden apart vermeld
  3. Vermeld ook even of en hoeveel kinderen onder de twaalf jaar mede van de partij zijn.

 

Mocht je verhinderd zijn, stellen we het erg op prijs als je ons dat tijdig laat weten. Het aantal deelnemers is namelijk beperkt en als jij niet kunt, komt je plekje vrij voor iemand anders. 

Naam is verplicht
Achternaam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
Straat is verplicht
Huisnummer is verplicht
Postcode is verplicht
Woonplaats is verplicht

Donatie voor kunst

De kunst in de dierenverblijven zal in de toekomst ook onderdeel uitmaken van onze tweewekelijkse rondleiding, en het is natuurlijk een extra reden om ons asiel te komen bezoeken. De 20 deelnemende kunstenaars zijn gecureerd door ASA. Zij zetten zich elk jaar op een creatieve manier in voor een goede doelen project. Wij zijn er trots op dat die keuze dit jaar op DOA is gevallen! De kunstenaars en ASA zetten zich ieder vrijwillig in om een steentje bij te dragen aan dit project.

Wil je de kunstenaars steunen in de kosten die zij maken om onze binnenverblijven om te toveren? Dat kan via deze link

(Foto: Dopie)