Alleen maar gelukkige huisdieren!

Wie zijn we?

We zijn er voor dieren mét - maar zeker ook voor dieren zonder - een baasje. Bijna dagelijks zien we hier dieren die zo ziek, beschadigd of getraumatiseerd zijn dat het behoorlijke inspanningen kost om ze een tweede kans te geven. Daar blijven we vol toewijding en vertrouwen aan werken, maar nog liever zouden we zien dat het helemaal niet zo ver komt. Het liefst zouden we namelijk willen voorkomen dat een huisdier bij ons eindigt. Een huisdier is het gelukkigst bij een fijne baas die vol liefde en respect voor hem zorgt. Hoe fijn zou dat zijn: alleen nog maar gelukkige huisdieren in heel Amsterdam?!

Bekijk de video!

Hoe dan?

Door ons maximaal in te zetten voor de volgende doelstellingen:

Snellere plaatsing

We streven naar een snellere en duurzame plaatsing. Vaak duurt het veel te lang voor een hond, kat of konijn een nieuw baasje krijgt. We willen er alles aan doen om er voor te zorgen dat geen enkel dier langer dan 40 dagen in het asiel moet blijven.

Instroom omlaag

Als je droomt van een stad vol gelukkige huisdieren, betekent dat ook dat er minder dieren naar het asiel worden gebracht. Onze instroom moet dus omlaag. Om te beginnen met minimaal 10%.

Lees meer over