Ontmoet onze kerstkonijntjes

De kerstkonijntjes

Wij hebben heeeeeel veel geluk gehad deze kerst! Wij zijn namelijk moederloos gevonden op een grote graaf-werkplaats in een kuil, en waren nog maar 3 weken oud. De lieve bouwvakkers hebben ons in een deken gewikkeld en zo kwamen we bij DOA terecht. Onze oogjes zaten dicht met snot en we hadden het ontzettend koud. We zijn de volgende dag meteen naar een pleeggezin gegaan waar we kunnen rennen, springen, knuffelen en slapen, heel veel slapen.  

Een fijne kerst en blijf gezond!

We zijn ontzettend dankbaar voor de zorgzame werklui, de dierverzorgers, de dierenartsen en alle lieve vrijwilligers en pleeggezinnen die deze fijne kerst voor ons mogelijk hebben gemaakt. We zijn inmiddels verdubbeld in gewicht (van 200 gram naar meer dan 400 gram), spelen de hele dag met elkaar tussen het slapen door, en worden goed gesocialiseerd. Hopelijk hebben jullie net zo'n fijne kerst als wij, en blijf gezond! 

Wil jij ons steunen?

Het opvangen, verzorgen, opereren, revalideren en simpelweg zorgen voor onze dieren kost heel veel geld. Wil jij ons werk steunen voor dieren die nergens anders terecht kunnen?

Doneer nu