Medisch fonds

Wil je ons helpen om onze brekebeentjes en brokkenpiloten weer op de been te krijgen? Word dan donateur van het Medisch Noodfonds!

Brekebeentjes

Elke dag belanden er dieren in ons asiel die dringend medische zorg nodig hebben. Bijvoorbeeld door een gebroken pootje, nierproblemen of ernstige verwaarlozing. DOA is 7 dagen per week en 365 dagen per jaar druk bezig om deze dieren een tweede kans te geven.  Soms is er uitgebreid onderzoek of een langdurige behandeling nodig. Zoals in het geval van een allergie of een te hoge schildklierwerking. Bij een hartruis of ernstige gebitsproblemen is het advies van een specialist vaak onmisbaar. Dergelijke ingrepen, behandelingen of onderzoeken zijn - zelfs met alle korting die we krijgen - ontzettend duur. Daarom hebben we het Medisch Noodfonds opgericht. Door bijdragen van gulle donateurs zoals jij, kunnen we deze patiëntjes toch snel helpen. Het is dé manier om brekebenen en pechvogels zoals Makker en Sonny een tweede kans te geven.

Waar gebruiken we het Medisch Noodfonds voor?

  1. specialistische onderzoeken en ingrepen 

  2. fysiotherapeutische revalidatie

  3. trimbehandelingen van ernstig vervilte dieren.

  4. medicatie, dieetvoer, apparatuur

Maak het verschil!

DOA heeft vier dierenartsen in dienst die 7 dagen per week en 365 dagen per jaar druk bezig zijn om onze dieren zo goed mogelijk te helpen. Wil je ook iets doen om onze brokkenpiloten weer op de been te krijgen? Word dan donateur van het Medisch Noodfonds en lees wat voor verschil je kunt maken.

In de ziekenboeg

Makker

"Heel gek, ik heb geen idee wat er precies gebeurd is. Maar ik had enorme pijn in mijn pootje. Ik kon niets meer! Gelukkig werd ik gevonden en naar DOA gebracht. Bleek dat ik een gebroken dijbeen heb:( Ik ben meteen geopereerd en moet nu zes weken rust houden, pfff...Zes weken! Ik zit vol energie, zit te springen om aandacht! Dus druk ik mijn rug helemaal tegen de tralies als er iemand langsloopt. Dat werkt: ik krijg vaak een aai:)

In de lappenmand

Sonny

"Ik had echt dikke pech zeg. Aangereden, en mijn achterpootje op meerdere plaatsen gebroken. Dat zagen ze bij DOA op de röntgenfoto's. Nou, meteen geopereerd natuurlijk. En nu? Rust, rust, rust. Het gaat al wat beter hoor. Ik heb in elk geval weer trek in eten en drinken. Hoewel ik wel een beetje gek word van die lampenkap op m'n kop. Schijnt nodig te zijn om van de wond af te blijven...Dan maar even voor schut zitten."