Onze brokkenpiloten in beeld

Sommige dieren raken zwaargewond, of zijn zo verwaarloosd dat ze meteen zorg nodig hebben. Gelukkig komen veel van deze brokkenpiloten bij DOA terecht. Ze worden direct geopereerd en krijgen de juiste medicatie, fysiotherapie, speciale voeding en extra aandacht. Dat betekent flink veel tijd en kosten, die we betalen vanuit ons medisch noodfonds. Voor wie doen we dat? En: wie doen dat? Laten we even kennismaken.

Je zult maar heel veel pech hebben

Je zult als hond, kat of konijn maar aangereden worden. Of je loopt op een andere manier een botbreuk of ander letsel op. Wie zijn deze brekebeentjes? Maak kennis met een paar van onze kanjers die heeel blij zijn met het noodfonds. 

Maak kennis met onze toppers

Dit zijn de mensen die de handen uit de mouwen steken

Onze artsen en verzorgers zijn gek op dieren en doen alles om ze gezond en blij te maken. Ze hebben jarenlange ervaring met dieren die direct geholpen moeten worden. Onze professionals kijken wat er aan de hand is, herstellen botbreuken of voeren andere operaties of zorg uit om een dier er weer bovenop te helpen. 

Maak kennis met onze helden

Steun jij onze zorg voor deze brokkenpiloten?

Opereren, medicatie, verzorging, begeleiding: het kost allemaal veel geld en inzet. Toch vinden we dat dieren die zoveel pech hebben gehad een tweede kans verdienen. Wil jij ons medisch noodfonds steunen? Dan doen wij wat we kunnen om ook deze superkwetsbare dieren weer gezond en gelukkig te maken. 

Doe een donatie voor medisch fonds