Nessie

Hoi, mijn naam is Nessie! Ik werd bij DOA gebracht om een nieuw baasje te zoeken. Dat was al tragisch genoeg, maar tijdens de check door de dierenarts merkte ik dat hij erg schrok toen hij aan mijn buikje ging voelen. Ik had namelijk heel veel mammatumoren: tumoren in het borstweefsel. Oef… Snel op de röntgenfoto dus. Als daar uitzaaiingen op te zien zouden zijn, dan... laten we daar maar niet aan denken. Gelukkig was dat niet het geval en konden we een operatie inplannen. Helaas kon de dierenarts niet alle tumoren in één keer weghalen. Er kwam nog een operatie, waarna ik veel last kreeg van de wond. Met een zalfje en een kap om mocht ik opknappen. 

Nu gaat het al een stuk beter. De laatste tumoren zijn verwijderd, mijn tanden zijn helemaal schoongemaakt en ik ben meteen gesteriliseerd. Ik heb nog even wat tijd nodig voor de volledige metamorfose. Maar dan mag ik eindelijk op zoek naar een nieuw baasje! 

Help mee aan nog meer makeovers

DOA heeft als enige asiel alles en iedereen in huis om honden, katten en konijnen er weer helemaal bovenop te helpen. Van dierenartsen tot verzorgers, van fysiotherapeuten tot gedragsdeskundigen.. Dat kost veel geld, wat we deels betalen uit de opbrengsten van ons pension en Doggy Day Care. Maar dat is helaas lang niet genoeg. Help jij mee aan nog meer makeovers? 

Help onze bikkels