Mollie

Hey, hey, ik ben Mollie en ik wil jullie graag mijn verhaal vertellen. Toen ik klein was woonde ik in een winkel in mijn eentje. Ik kon wel vriendjes zien maar mocht er niet bij. Ineens werd ik meegenomen door iemand samen met mijn buurjongen die Robin heette. We waren ZO blij met elkaar en werden verliefd. Van het een kwam het ander en ik raakte al snel zwanger. Ik was eigenlijk nog te jong, maar wij geloofden dat onze liefde alles kon doorstaan.

Maar vanaf dat moment veranderde ons leven voorgoed... Robin, ik, en onze nog ongeboren baby’s werden in een doos gezet. Konijnen maken geen geluid dus daar zaten wij in dat doosje bij het vuilnis. Het was koud en er waren harde geluiden. We probeerden de doos kapot te knagen, maar dat lukte niet. Ook onze nagels konden geen weg uit de doos krassen. Ik weet niet hoe lang we daar zaten maar het was donker en we hadden zoveel honger! Eindelijk ging de doos open gegeven moment open, gelukkig had iemand ‘ons’ doosje opgemerkt! We werden eruit getild en naar een warme plek gebracht waar we eindelijk weer konden eten!!

Met mij ging het gelukkig snel iets beter, maar Robin was zo zwak en nog meer afgevallen dan ikEen dag na onze redding overleed hij. Heel veel tijd om te rouwen had ik alleen niet. Ik beviel van 6 lampreitjes die gelukkig ondanks mijn conditie allemaal gezond waren.

Bij DOA heb ik gelukkig een makeover gehad: ik ben goed nagekeken, kreeg lekker eten en de juiste zorg met mijn kleintjes. Inmiddels hebben mijn kinderen het nest verlaten, en is het tijd om aan mezelf te denken. Ik doe echt mijn best, maar ik moet nog zo vaak denken aan Robin. Hij zou willen dat ik gelukkig was, dus daarom ga ik door! Inmiddels ben ik flink aangekomen, dat was echt wel nodig. Ook ben ik aan het daten met Willem, wat steeds gezelliger wordt. Aan kinderen gaan we niet meer beginnen, maar ik denk dat we het best gezellig met elkaar kunnen gaan hebben. Ik ben in ieder geval heel blij dat iemand ons in dat doosje heeft gevonden en dat ik bij DOA alle zorg heb gekregen die ik nodig had. 

Help mee aan nog meer makeovers

DOA heeft als enige asiel alles en iedereen in huis om honden, katten en konijnen er weer helemaal bovenop te helpen. Van dierenartsen tot verzorgers, van fysiotherapeuten tot gedragsdeskundigen.. Dat kost veel geld, wat we deels betalen uit de opbrengsten van ons pension en Doggy Day Care. Maar dat is helaas lang niet genoeg. Help jij mee aan nog meer makeovers? 

Help onze bikkels