Frank en Frey

Dit zijn Frank en zijn vriendinnetje Frey. Dit lieve oudere echtpaar kwam bij DOA terecht omdat hun baasje was overleden. Vooral kleine Frey had het erg zwaar. Ze kon bijna niet plassen en wilde niet meer eten. Bij het eerste onderzoek zag de dierenarts dat bijna al haar tandjes rot en ontstoken waren. Die moesten allemaal getrokken worden. Ook had Frey een enorme blaassteen, die operatief is verwijderd. De trimster heeft haar van haar vervilte vachtje ontdaan. Hard nodig, want alle klitten zorgden voor veel pijn aan aan haar huidje. 

Frank had ook wat aandacht nodig. Ook zijn tanden moesten worden schoongemaakt en hij had een klein tumortje op zijn ooglid. Die hebben we verwijderd. Daarnaast had ook Frank een forse blaasontsteking. Gelukkig is dit met antibiotica weer helemaal genezen. 

Inmiddels is de makeover van dit vrolijke stel bijna compleet. Wel krijgt Frey vanwege de blaasstenen speciaal eten. Frank en Frey mogen binnenkort op zoek naar een nieuw baasje, maar willen graag samen blijven. Ze kunnen niet zonder elkaar! 

 

Help mee aan nog meer makeovers

DOA heeft als enige asiel alles en iedereen in huis om honden, katten en konijnen er weer helemaal bovenop te helpen. Van dierenartsen tot verzorgers, van fysiotherapeuten tot gedragsdeskundigen.. Dat kost veel geld, wat we deels betalen uit de opbrengsten van ons pension en Doggy Day Care. Maar dat is helaas lang niet genoeg. Help jij mee aan nog meer makeovers? 

Help onze bikkels