Fizzigig

Fizzigig, Fizzy voor vrienden, is een Perzische kitten die waarschijnlijk uit Rusland komt, want ze heeft een Russische chip. Toen de dierenambulance haar vond lag het laatste gedeelte van haar ruggetje open en allebei haar achterpootjes waren kapot. Het botje van haar rechterhak en achillespees lagen helemaal bloot. Ook rond haar anus was ze gewond. 

De verwondingen waren zo ernstig dat Fizzy eerst behandeld is in het Evidensia dierenziekenhuis. Ook daarna had ze nog intensieve verzorging nodig, dus nam de dierenarts haar mee naar huis. Haar wonden werden verzorgd, ze kreeg verschillende soorten medicatie tegen de pijn, tegen infecties en voor haar darmen. Ook kreeg ze speciaal dieetvoer. Daar kwamen nog verschillende ritjes naar de orthopeed bij om haar pootje te behouden. 

Nu zijn we drie maanden verder en is de makeover van Fizzy compleet. Wel mist ze een stukje staart, omdat we deze helaas niet meer konden redden. Dankzij haar enorme levenslust en alle zorg is Fizzy weer helemaal zindelijk, levendig en speels. Fizzy is klaar om heel lang te knuffelen met een nieuw baasje! 

Help mee aan nog meer makeovers

DOA heeft als enige asiel alles en iedereen in huis om honden, katten en konijnen er weer helemaal bovenop te helpen. Van dierenartsen tot verzorgers, van fysiotherapeuten tot gedragsdeskundigen.. Dat kost veel geld, wat we deels betalen uit de opbrengsten van ons pension en Doggy Day Care. Maar dat is helaas lang niet genoeg. Help jij mee aan nog meer makeovers? 

Help onze bikkels