Trimsalon voor konijnen

Gun jij je konijn een gezonde vacht? The Fluffy Bunny helpt je om de vacht van jouw bunny een leven lang in goede conditie te houden. Bij The Fluffy Bunny staat het konijnenwelzijn altijd op de eerste plaats. Je kunt ervan op aan dat je konijn liefdevol en zonder onnodige stress wordt behandeld.

Als je haar maar goed zit!

De vacht beschermt de huid van je konijn tegen zon, regen, kou en scherpe doorns van struiken. Deze bescherming kan de vacht alleen bieden als deze in een goede conditie is. Bij konijnen kun je grofweg vier vachtsoorten onderscheiden: kortharig, rex, teddy en angora. Daarnaast zijn er heel veel gemengde vachtsoorten. Vooral de langharige en gemengde vachtsoorten hebben goed onderhoud nodig om problemen te voorkomen. Voorbeelden van problemen zijn (pijnlijke) vilt- en klitvorming en vachtstoornissen zoals kale plekken en aanhoudend verharen.

Korting voor konijnen van DOA

Konijn geadopteerd bij DOA? Als je een trimbeurt boekt, ontvang je 15% korting op de behandeling

Wanneer naar de trimsalon?

Als er sprake is van vachtproblemen is het verstandig om een bezoekje aan de trimsalon te brengen. Maakt je konijn een drama van de vachtverzorging of heeft hij een poepkont? Ook dan is een professionele trimbeurt noodzakelijk. Je konijn is natuurlijk ook van harte welkom voor een trimbeurt als er geen vachtproblemen zijn. Bij iedere trimbeurt is nagels knippen bij de prijs inbegrepen. Bij het eerste bezoek aan de trimsalon krijg je bovendien gratis een vachtverzorgingsadvies op maat aangeboden!

We raden je aan om de vachtverzorging goed bij te houden. Plan daarom binnen 10 weken na de eerste trimbeurt een onderhouds-trimbeurt. Je konijn zal je dankbaar zijn.

The Fluffy Bunny is de trimsalon van Marie Rademaker, gediplomeerd konijnentrimster.

Zelf de vacht van je konijn onderhouden

Wil je zelf de vacht van je konijn onderhouden? The Fluffy Bunny helpt je op weg met een vachtverzorgingsadvies op maat. 

 

Korting voor gasten van het DOA-pension

Logeert je konijn in het DOA-pension? Als je een trimbeurt boekt tijdens het pensionverblijf, ontvang je 15% korting op de behandeling. 

Openingstijden

The Fluffy Bunny is 7 dagen per week geopend maar werkt uitsluitend op afspraak:

The Fluffy Bunny is van ma t/m vr van 07.00 uur tot 20.00 uur geopend. In het weekend zijn we geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Neem telefonisch contact op met The Fluffy Bunny 06-83101130 of stuur een mailtje naar info@thefluffybunny.nl

Trimbehandelingen

Er zijn drie verschillende behandelingen mogelijk bij The Fluffy Bunny:

The Fluffy Bunny XL 

Uitgebreide trimbehandeling (Borstelen, knippen langharige vacht, plakpoep/klitten verwijderen, nageltjes knippen)

The Fluffy Bunny

Regulier vachtonderhoud (Knippen en borstelen langharige vacht, nageltjes knippen)

The Smart Bunny

Binnen 2 maanden na laatste trimbehandeling bij The Fluffy Bunny (Knippen en borstelen langharige vacht, nageltjes knippen)

 

Voor informatie over de tarieven neem dan contact met ons op

Veelgestelde vragen

Is trimmen aan huis ook mogelijk?

Nee

Moet mijn konijn gevaccineerd zijn bij een bezoek aan de trimsalon?

Het is niet verplicht je konijn voor een bezoek aan de trimsalon te laten enten. Het enten van konijnen is wel iets dat The Fluffy Bunny adviseert.

Waar kan ik meer informatie vinden over gedragsadvies voor konijnen?

Op de pagina gedragsadvies lees je wat Just Rabbits voor je kan betekenen als je konijn probleemgedrag vertoont!