Konijnenhotel

Je wilt of je moet een tijdje weg en je kunt je konijnen niet meenemen. Wat doe je dan? Je gaat op zoek naar een oplossing: je buren komen langs om ze te verzorgen of je konijnen gaan uit logeren bij familie... Vaak is dat best veel gedoe; alles heeft zo z'n voors en tegens. Zoek je naar een echt betrouwbare oplossing, dan kom je al gauw uit bij DOA.

Weg zonder zorgen

Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt, terwijl je geliefde bunnies ondertussen loungen in het konijnenhotel. Onze verzorgers zijn konijnengekken die zorgen dat jouw maatjes niks tekortkomen. En onze dierenarts staat als dat nodig is iedere dag voor die kleine pluizebolletjes klaar. Tijdens hun verblijf zijn je konijnen ook van harte welkom bij trimsalon Just Rabbits. Dan weet je zeker dat ze tiptop verzorgd weer thuis komen! 

 

Ik wil een pensionboeking maken

Chow time

Konijnen krijgen bij ons onbeperkt hooi, 2x daags Selective brokjes (premium konijnenvoer) en verse groente als tussendoortje. Als je konijnen graag werken voor hun eten, dan krijgen ze bovendien voerpuzzels. Bovendien kun je bij de reservering aangeven als bunnies niet alles kunnen eten. 

 

Accommodatie

Eigen koninkrijk

Ieder konijn krijgt zijn eigen hok, behalve als je een koppeltje brengt dat gewend is om bij elkaar te zitten. Geef van tevoren aan of het binnen- of buitenkonijnen zijn, zodat het juiste hok klaarstaat. Natuurlijk krijgen onze logees de beschikking over een ren, zodat ze wel hun binky's kunnen maken!

In het hok staat altijd een schuilhuisje, en uiteraard is er altijd water, hooi en zijn er speeltjes beschikbaar.

Extra zorg

Heeft jouw konijn extra zorg nodig in de vorm van medicatie of iets anders? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

Naar de Contactpagina

Belangrijk om te weten vóór jullie komen 

Vergeet niet dat een konijn goed gevaccineerd moet zijn als hij komt logeren. 

De volgende entingen moeten minimaal 3 weken voor het eerste verblijf verstrekt zijn en niet ouder dan 1 jaar zijn*: 

  1. Myxomatose
  2. RHD

 De volgende enting moeten minimaal 1 week voor het eerste verblijf verstrekt zijn en niet ouder dan 1 jaar zijn*:

  1. RHD-2

Neem je het vaccinatiebewijs of een ingevuld paspoort mee? Zonder kunnen we je dier helaas niet onderbrengen! Mocht een enting in de loop van het verblijf verlopen, kunnen we uiteraard wel een herhalingsenting geven.

Mocht je konijn niet over de juiste vaccinaties beschikken of heb je geen geldig vaccinatiebewijs, dan kunnen we je konijn alleen opnemen als er plaats is in onze quarantaine-afdeling (quarantaine-tarief). 

*Om het verblijf voor konijnen zo fijn mogelijk te laten verlopen, hebben wij een sterke voorkeur dat in ieder geval rammelaars gecastreerd zijn. 

Wat kost het konijnenhotel?

Reserveren kan heel gemakkelijk online. Omdat we in de vakantieweken altijd volgeboekt zijn, kun je beter niet te lang wachten met het vastleggen van de pensiondagen voor je konijn(en). Prijzen zijn per konijn per dag.

 Lees ook nog even de voorwaarden dierenpension
Verblijfstarief € 7,50
Quarantaineverblijf €8
Hoogseizoentoeslag* € 2
Vaccinatie €55
Trimmen 15% korting
Voerverrijking Gratis
Medicatietoeslag € 2

*Hoogseizoen