Alles over konijnen

Ik zoek een konijn

Je bent op zoek naar een nieuw maatje voor je konijn of je zoekt een konijnenstel, hartstikke leuk! Onze bunnies staan te popelen om je te ontmoeten. Je kunt hier wat konijnen zien die bij ons rondhuppelen. Wil je alle konijnen live zien om te adopteren, stuur dan een mailtje naar katten@doamsterdam.nl.

Naar het konijnenoverzicht

Ik heb konijnen

Je bent dol op je konijnen en je wilt zeker weten dat ze het naar hun zin hebben. Daarom ben je op zoek naar de beste verzorging voor je dieren. Kijk hier op welke manieren we je allemaal kunnen helpen!

 Info voor konijnenbaasjes
Belangrijk om te weten...

Één konijn is geen konijn

Sociale interactie met soortgenoten is voor konijnen een must. Het zijn namelijk groepsdieren; ze hebben een maatje nodig om voor elkaar te zorgen, elkaar te wassen en elkaar een gevoel van veiligheid te geven. Menselijk contact of een kat of cavia kunnen wel voor wat afleiding zorgen, maar vervangen geen soortgenoot. Mocht je je afvragen hoe je aan een geschikt vriendje voor je konijn komt: maak een afspraak met onze professionals om hem of haar te 'koppelen'. We hebben genoeg maatjes om uit te kiezen!

 Lees meer over het koppelen van konijnen

Naar de gevonden dieren

Ben je je konijn kwijt?

Misschien is je konijn al gevonden en zit hij vol smart bij ons op je te wachten!

Vermist en gevonden

Zoektips

Deze tips helpen je je konijn zo snel mogelijk weer terug te vinden.

Naar de zoektips