Je kan mij adopteren Ik ben een buitenbeentje

Mijn naam is Mispoes

Ik ben een dame die je moet veroveren, mij wind je niet zomaar om je vinger. Behalve als je mijn lievelingssnoepjes bij je hebt: die kan ik niet weerstaan! Dan ben ik opeens je beste vriendin.
Angstig Onzeker Stressgevoelig Terughoudend Voorzichtig

Mispoes's paspoort

Ras Europese Korthaar
Geboortejaar 2012
Geslacht Poes
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Diernummer DOA 43899
Adoptiekosten 135.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig
Buitenbeentje

Ik ben een Buitenbeentje, dat betekent dat ik extra zorg en aandacht nodig heb. DOA helpt je daarbij.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik liep in Amsterdam te zwerven en hing al een maand doelloos rond in iemands tuin. Ik ben overduidelijk niet geschikt voor het zwerfkattenleven: ik was nogal vermagerd en zag er verfomfaaid uit. Gelukkig trok iemand zich mijn lot aan en nu zit ik bij DOA te wachten op betere tijden.

Soort baasje

Ik zoek iemand met veel geduld en een rustig huishouden. Mensen ga ik nu zoveel mogelijk uit de weg. Behalve als je snoepjes hebt, dan kom ik bij je en dan mag je ook heel even over mijn wang aaien. Het kan best zijn dat de andere katten en het feit dat ik opgesloten zit me heel veel parten spelen en dat ik in een eigen huis een stuk aanhankelijker wordt. Het kan ook zijn dat ik maanden nodig heb om te ontdooien. Of misschien ontdooi ik wel nooit. Omdat ik een beetje een mysterie ben qua gedrag ben ik een Buitenbeentje. Dat betekent dat je altijd bij DOA terecht kunt als je vragen hebt over mijn gedrag.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik vind dat geblaf dat ik in de kennel hoor helemaal niet relaxed. Honden hoeven van mij niet. Of ik ervaring heb met honden is onbekend.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Ik vind andere katten op dit moment helemaal niet leuk. Ik doe ze niks, maar ga ze liever uit de weg. Ik zit nu bij DOA vaak hoog en droog boven op de hokken en op de catwalk die aan het plafond hangt. Zo kan ik iedereen en alles uit de weg gaan. Misschien dat als ik later beter in mijn vel zit ik andere katten wel leuk ga vinden, maar ik kan geen enkele garantie geven.

Met kinderen samenwonen : Nee

Met kinderen samenwonen : Nee Zoals mijn gedrag op dit moment is ben ik ongeschikt voor kinderen. Ik hou van voorspelbaarheid en wordt graag met rust gelaten. Met kinderen in huis wordt dat een beetje moeilijk.

Moet naar buiten : Ja, tuin

Moet naar buiten : Ja, tuin Dat ik hierbinnen opgesloten zit en me niet vrij kan bewegen geeft me erg veel sress. Ik wil graag weer naar buiten kunnen en zelf beslissen hoe ik mijn leven indeel!

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben een kat die de nodige socialisatie vraagt. Op dit moment wil ik meestal niets van mensen weten. Het is moeilijk in te schatten hoe ik me ga ontwikkelen in een eigen huis: misschien word ik een knuffelpoes....of misschien wel helemaal niet. Ga jij de uitdaging aan met mij en ga je ervoor zorgen dat ik weer vertrouwen in de mensheid krijg?

Adopteer of steun Mispoes

Adopteer Mispoes

Denk jij dat Mispoes en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielkatten

Kun je geen kat adopteren maar wil je de asielkatten wel steunen? Word dan donateur!

Ik help de katten

Deel dit dier met je vrienden