Je kan mij adopteren

Mijn naam is Lilo

Ik ben Lilo de allerliefste kater, ik heb hier mijn vriendje Abu gevonden en we waren meteen vanaf het begin onafscheidelijk. knuffelen en aandacht ben ik gek op. Ik zorgt dat mijn maatje Abu ook steeds socialer wordt.
Aanhankelijk Lief Nieuwsgierig Ondernemend Speels

Lilo's paspoort

Ras Europese Korthaar
Geboortejaar 2016
Geslacht Kater
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Diernummer DOA 38636
Adoptiekosten 115.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Vachtverzorging :

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

IBN

Soort baasje

Wij zijn opzoek naar mensen die van knuffelen houden en niet fulltime aan het werk zijn. Ook zoeken we vooral mensen die het geen probleem vinden dat mijn beste vriend wat angstig is en echt de tijd nodig heeft om je te leren vertrouwen. Zijn vorige baasje was namelijk vrezelijk en daardoor heeft hij echt socialisatie nodig. Maar het personeel hier was al een heel eind ze konden hem zelfs na een half uur kletsen en vertroetelen al aaien. En ik zal er voor zorgen dat hij die grens nog makkelijker over gaat. Ik zelf ben heel gezellig, sociaal en makkelijk in omgang.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met katten samenwonen : Ja

Met katten samenwonen : Ja Ik zou super graag met mijn vriendje Abu verhuizen. Wij hebben elkaar gevonden in het asiel. Wij hebben veel gemeen samen, 2 lieve jonge stoere katertjes die beide verwaarloosd waren in hun vorige leventje. Gelukkig zijn we beide gered en vanaf het moment dat wij uit de quarantaine tijd waren en los mochten lopen sprong Abu meteen bij me in het hokje en ik was meteen verliefd. Maar kom op tegenwoordig is er niks mooier dan echte mannen liefde toch?

Met honden samenwonen : Onbekend

Met honden samenwonen : Onbekend

Met kinderen samenwonen : Ja, met oudere kinderen

Met kinderen samenwonen : Ja, met oudere kinderen Ik heb geen problemen met kinderen waarschijnlijk vind ik die super gezellig, maar mijn vriendje is nogal angstig en heeft echt tijd en aandacht nodig voordat hij mensen durft te vertrouwen dus liever geen drukke onvoorspelbare kinderen.

Moet naar buiten : Ja, tuin

Moet naar buiten : Ja, tuin Wij zullen het wel heerlijk vinden om naar buiten te kunnen. Hier in het asiel zit ik vaak lekker op het balkon, maar ik vind het ook heerlijk om met Abu samen lekker in een mandje te liggen waar het lekker warm binnen is.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Bij deze kat is een metaalallergie geconstateert. Bij contact met metalen voorwerpen zoals roestvrijstalen voerbakjes kan de kat (jeukende) plekjes op de kin krijgen. er wordt geadviseerd om geen gebruik te maken van metalen voer- en waterbakjes.

Aandachtspunten gedrag

Ik ken geen problemen :D

Adopteer of steun Lilo

Adopteer Lilo

Denk jij dat Lilo en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielkatten

Kun je geen kat adopteren maar wil je de asielkatten wel steunen? Word dan donateur!

Ik help de katten

Deel dit dier met je vrienden