Je kan mij adopteren

Mijn naam is Monnie

Monnie is een knappe prinses met een gebruiksaanwijzing. Mensen handen heeft ze nooit gekent dus socialisatie is een must. Andere katten is ze helemaal weg van dus ook die zijn zeker welkom.
Angstig Onzeker Stressgevoelig Verlegen Voorzichtig

Monnie's paspoort

Ras Europese Korthaar
Geboortejaar 2018
Geslacht Poes
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Diernummer DOA 38543
Adoptiekosten 115.00 euro
Hobbies
  • Verstoppertje
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Gevonden in de haven van Monnickendam. Zat aan boord van een boot en sprong door de stress in het water. Is eruit gevist door het personeel. Nog checken op chip. EH

Soort baasje

Monnie heeft een baas met tijd en genoeg geduld nodig om haar te leren dat zij niet zo bang hoeft te zijn voor mensen. Zij was een echte zwerver en dus is het belangrijk dat zij eventueel naar buiten mag gaan. Een baas met ervaring over katten zou fijn zijn. Iemand die ons begrijpt en kan lezen. Zodra wij het ergens niet mee eens zijn of er even genoeg van hebben dan is het prettig als iemand dit opmerkt.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met katten samenwonen : Ja, wil graag vriendje

Met katten samenwonen : Ja, wil graag vriendje Ik zou graag met mijn nieuwe vriendinnetje Sicilia 38491 willen verhuizen. We hebben elkaar hier bij DOA ontmoet en zijn stiekem heel gek op elkaar. We zijn beiden hetzelfde; heel angstig maar wel nieuwsgierig. We kunnen ons aan elkaar optrekken. We eten, spelen en slapen samen.

Met honden samenwonen : Onbekend

Met honden samenwonen : Onbekend Wij hebben deze wezens nog nooit gezien in ons leven, maar voor ons is het geen goed idee. We zijn al bang genoeg en hondjes willen ons soort volk nog weleens opjagen.

Met kinderen samenwonen : Nee

Met kinderen samenwonen : Nee Neeee, deze wezentjes zijn voor ons veel te onvoorspelbaar. Ze zijn waarschijnlijk heel lief, maar door ons angstige karakter is het geen goed idee voor ons.

Moet naar buiten : Ja, tuin

Moet naar buiten : Ja, tuin Jaaa een tuintje lijkt ons heerlijk om even lekker een fris neusje te halen. Waarschijnlijk is het nog veel te spannend voor ons in het begin, dus wij willen de eerste periode binnen overbruggen om zo eerst moed te verzamelen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Aandachtspunten gedrag

Monnie is een wilde, bange kitten en ze vindt mensen best wel eng. Met tijd en geduld kan ze wel een leuk huisgenoot worden.

Adopteer of steun Monnie

Adopteer Monnie

Denk jij dat Monnie en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielkatten

Kun je geen kat adopteren maar wil je de asielkatten wel steunen? Word dan donateur!

Ik help de katten

Deel dit dier met je vrienden