Je kan mij adopteren

Mijn naam is Sicilia

Sicilia is een lifter uit Italie. Zij verstopte zich in een auto in Sicilie en 3 dagen geleden gearriveerd in Amsterdam. Zij is echt wild, vertrouwd mensen niet, maar is wel nieuwsgierig. Ze laat wel steeds meer toe.
Afwachtend Angstig Onzeker Stressgevoelig Verlegen

Sicilia's paspoort

Ras Europese Korthaar
Geboortejaar 2018
Geslacht Poes
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Diernummer DOA 38491
Adoptiekosten 115.00 euro
Hobbies
  • Klimmen en springen
  • Racen door het huis
  • Verstoppertje
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Kat is binnengebracht door DA, ritnummer 1811217, De kat heeft 3 dagen in een auto vanuit Sicilie tussen het plaatwerk van een transit busje gezeten. DA heeft de kitten eruit moeten zagen. Kat is extreem wild!

Soort baasje

Sicilia heeft een baasje met heel veel geduld en ervaring met bange, schuwe katten. Haar nieuwe baas moet haar leren om een huisdier te worden. Veel kennis van katten is wel een must omdat ze ons moeten kunnen lezen. Zodra wij aangeven dat wij het ergens niet mee eens zijn of er even genoeg van hebben moeten onze nieuwe baasjes ons snappen.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met katten samenwonen : Ja

Met katten samenwonen : Ja Ik zou super graag met mijn nieuwe vriendinnetje monnie 38543 verhuizen. We zijn samen 4 pootjes op 2 buikjes. We zijn samen onwijs bang en het vertrouwen heeft echt tijd nodig. Maar samen vinden wij het super gezellig en we zouden ook niet meer zonder elkaar kunnen. Voor onze toekomstige nieuwe eigenaar is het een heel project maar wij beloven dat we ooit die drempel samen over durven en met je komen kroelen.

Met honden samenwonen : Onbekend

Met honden samenwonen : Onbekend We hebben zulke wezens nog nooit ontmoet, maar vanwege ons angstige karakter lijkt het ons geen goed idee. Sommige hondjes jagen onze soort volk nog wel eens op en voor het vertrouwen is dat niet goed.

Met kinderen samenwonen : Nee

Met kinderen samenwonen : Nee Kinderen zijn voor ons veeeeel te druk. Die onvoorspelbare wezentjes daar zijn wij niet voor gemaakt. Ze zullen vast heel lief zijn maar wij zijn hier echt te angstig voor.

Moet naar buiten : Ja, tuin

Moet naar buiten : Ja, tuin Jaaaa, mijn vorige sileense omgeving is natuurlijk niet te vergelijken met de amsterdamse grachten hier. Maar de buitenlucht daar houden wij wel van. Waarschijnlijk is het in het begin veel te spannend voor ons natuurlijk dus wij willen de eerste periode binnen overbruggen. We willen eerst wat moed opdoen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Aandachtspunten gedrag

Sicilia is en echte wilde poes die niks van mensen of huizen kent. Zij is erg bang voor mensen maar is wel nieuwsgierig. Als je even een half uurtje met haar zit en tegen dr kletst dan kan je haar soms even aaien maar ze moet even over die drempjes geholpen worden.

Adopteer of steun Sicilia

Adopteer Sicilia

Denk jij dat Sicilia en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielkatten

Kun je geen kat adopteren maar wil je de asielkatten wel steunen? Word dan donateur!

Ik help de katten

Deel dit dier met je vrienden