Je kan mij adopteren

Mijn naam is Sicilia

Sicilia is een lifter uit Italie. Zij verstopte zich in een auto in Sicilie en is 3 dagen geleden gearriveerd in Amsterdam. Zij is een angstig poesje maar heeft het vertrouwen beetje bij beetje terug gewonnen en laat aaien voorzichtig toe.
Afwachtend Angstig Onzeker Stressgevoelig Verlegen

Sicilia's paspoort

Ras Europese Korthaar
Geboortejaar 2018
Geslacht Poes
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Diernummer DOA 38491
Adoptiekosten 115.00 euro
Hobbies
  • Klimmen en springen
  • Racen door het huis
  • Verstoppertje
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Kat is binnengebracht door DA, ritnummer 1811217, De kat heeft 3 dagen in een auto vanuit Sicilie tussen het plaatwerk van een transit busje gezeten. DA heeft de kitten eruit moeten zagen.

Soort baasje

Sicilia heeft een baasje met heel veel geduld nodig die ervaring heeft met bangere en verlegen katten. Haar nieuwe baas moet haar leren om een huisdier te worden. Veel kennis van katten is een must omdat ze ons moeten kunnen lezen. Zodra wij aangeven dat wij het ergens niet mee eens zijn of er even genoeg van hebben moet ons nieuwe baasje ons snappen.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met katten samenwonen : Ja

Met katten samenwonen : Ja Ik zou super graag met mijn nieuwe vriendinnetje monnie 38543 verhuizen. We zijn samen 4 pootjes op 2 buikjes. We zijn samen verlegen dames maar ik heb al een beetje vertrouwen gewonnen en laat ook aaien voorzichtig toe. Mijn vriendin Monnie vind dat nog te spannend. Wij zijn een project voor de nieuwe toekomstige eigenaren maar we zijn natuurlijk wel gezellig gezeldschap.

Met honden samenwonen : Onbekend

Met honden samenwonen : Onbekend We hebben zulke wezens nog nooit ontmoet, maar vanwege ons angstige karakter lijkt het ons geen goed idee. Sommige hondjes jagen onze soort volk nog wel eens op en voor het vertrouwen is dat niet goed.

Met kinderen samenwonen : Nee

Met kinderen samenwonen : Nee Kinderen zijn voor ons veeeeel te druk. Die onvoorspelbare wezentjes daar zijn wij niet voor gemaakt. Ze zullen vast heel lief zijn, maar wij zijn hier echt te angstig voor.

Moet naar buiten : Ja, balkon, terras of ren

Moet naar buiten : Ja, balkon, terras of ren Jaaaa, mijn vorige Sicilieense omgeving is natuurlijk niet te vergelijken met de Amsterdamse grachten hier, maar de buitenlucht daar houden wij wel van. Waarschijnlijk is het in het begin veel te spannend voor ons, dus wij willen de eerste periode binnen overbruggen. We willen eerst wat moed bij elkaar verzamelen en daarna de uitdaging aangaan.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Aandachtspunten gedrag

Beide zijn erg verlegen maar er zit veel potentie in. Het heeft de tijd nodig dus we zijn opzoek naar mensen die hier tijd en aandacht in willen stoppen. Of misschien mensen die gewoon katten willen voor de gezelligheid maar die hun gewoon kat laat zijn en respectvol met hun verlegen karakter omgaan.

Adopteer of steun Sicilia

Adopteer Sicilia

Denk jij dat Sicilia en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielkatten

Kun je geen kat adopteren maar wil je de asielkatten wel steunen? Word dan donateur!

Ik help de katten

Deel dit dier met je vrienden