Je kan mij adopteren Ik ben een buitenbeentje

Mijn naam is Jazz

Ik ben Jazz en ik ben eigenlijk heel lief, maar ik ben nu absoluut niet gelukkig. Ik zit niet lekker in mijn vel en dat merk je. Ik hoop dat iemand mij de kans geeft om te laten zien wat een fijne poezendame ik eigenlijk ben.
Angstig Lief Ondernemend Pittig Speels

Jazz's paspoort

Ras Europese Korthaar
Geboortejaar 2011
Geslacht Poes
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Diernummer DOA 19475
Adoptiekosten 115 euro
Hobbies
  • Buiten spelen
  • Klimmen en springen
  • Nieuwe dingen ontdekken
  • Spelen met het baasje
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig
Buitenbeentje

Ik ben een Buitenbeentje, dat betekent dat ik extra zorg en aandacht nodig heb. DOA helpt je daarbij.

Lees meer over buitenbeentjes

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

De eerste twee jaar van mijn leven was ik een aanhankelijke en gelukkige kat. Toen verhuisden mijn baasjes van een huis met een tuin naar een flatje. Daar zat ik dan ineens in mijn up naar het behang te staren, ik kon hier niet mee omgaan... Ik werd steeds ongelukkiger en gefrustreerder en kon mijn ei helemaal niet meer kwijt. Uiteindelijk ben ik daarom naar het asiel gebracht.

Soort baasje

Ik zoek geduldige baasjes die mij de kans geven om weer op te bloeien en weer de Jazz te worden die ik vroeger was. Lieve rustige mensen, die mij echt de tijd geven en mij willen begrijpen. En die een tuin hebben natuurlijk! Je krijgt van DOA alle hulp die je nodig hebt om van mijn metamorfose een succes te maken. Echt, er zit een leuke kat in mij, die moeten we alleen weer even terug zien te vinden. Ik ben er zeker van dat dit gaat lukken!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Ik heb nog nooit met een andere kat samengewoond en ben ook niet met andere katten opgegroeid als kitten. Hier bij DOA loop ik wel los tussen de andere katten maar echt leuk vind ik het niet.

Met honden samenwonen : Ja

Met honden samenwonen : Ja Ik heb altijd met een klein hondje (een chihuahua) samengewoond en dat ging goed. Ik was geen dikke vrienden ofzo, maar we leefden naast elkaar. Ik liet hem met rust en hij liet mij met rust. Ik weet echter niet hoe ik op grote of op hele drukke honden reageer.

Met kinderen samenwonen : Nee

Met kinderen samenwonen : Nee Ik ben kinderen helemaal niet gewend. Op dit moment ben ik niet geschikt om met kinderen samen te wonen. Misschien dat dit later verandert als ik me weer meer als mezelf voel, maar daar kan ik nu nog niks over zeggen.

Moet naar buiten : Ja, tuin

Moet naar buiten : Ja, tuin O ja, mag ik alsjeblieft weer een tuin? Ik wil zo ontzettend graag weer naar buiten!! Toen ik op een flatje kwam te wonen probeerde ik altijd de deur uit te glippen of ik sprong op de rand van het balkon. Ik wilde eruit! Dat leidde ertoe dat ik ook niet meer op balkon mocht. Werd mijn wereldje nog kleiner. Ik mis het buitenleven echt heel erg. Ik wil geen ren, ik wil geen afgezette tuin, ik wil gewoon een kattenluikje en gaan!

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

In het verleden ben ik onzindelijk geweest, maar daar heb ik nu helemaal geen last meer van. Ik ga hier bij DOA netjes op de bak.

Aandachtspunten gedrag

Ik zit nu helemaal niet goed in mijn vel. Daarom word ik als buitenbeentje voor even geplaatst. Dat betekent dat je minimaal zes maanden terecht kunt bij de gedragstherapeut en dierenarts van DOA voor gratis ondersteuning mocht je die nodig hebben. En als het niet lukt mag ik altijd weer terug naar DOA, al is dat natuurlijk het laatste wat ik wil...

Adopteer of steun Jazz

Adopteer Jazz

Denk jij dat Jazz en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielkatten

Kun je geen kat adopteren maar wil je de asielkatten wel steunen? Word dan donateur!

Ik help de katten

Deel dit dier met je vrienden