Kattenoppasservice

Wil je de beste verzorging voor je pluizebol, ook als je er zelf even niet bent? Blijft jouw kat het liefst thuis terwijl jij op vakantie gaat? De Kattenoppasservice zorgt ervoor dat je met een gerust hart weg kunt gaan.

Zorg op maat

De Kattenoppasservice komt bij jou aan huis om je katten te verzorgen als je er zelf niet bent. De katten krijgen zorg op maat en worden volgens jouw wensen verzorgd. Naast het geven van eten en drinken zorgen onze oppassers ook voor de nodige liefde en aandacht.  Spelen, knuffelen, buiten op het balkon een frisse neus halen: alles wordt uit de kast gehaald om het je kat naar d'r zin te maken! Daarnaast wordt de gezondheid van je dier natuurlijk goed in de gaten gehouden. En als je dan thuiskomt, wacht daar een ontspannen en tevreden kat op je.

Speciale zorg

Als je kat speciale zorg nodig heeft, kan dat een goede reden zijn om een professional in te huren. De Kattenoppasservice is gespecialiseerd in katten met medische en/of gedragsproblemen.

Het is voor ons namelijk geen probleem om medicatie toe te dienen (inclusief het geven van subcutane injecties zoals insuline en infuus). Daarnaast kunnen wij ook de vacht, het gebit en de nagels van je kat verzorgen.

Naast veel kennis van medische aandoeningen, hebben we ook ervaring met gedragsproblemen. We weten hoe we om moeten gaan met bijv. verschillende vormen van agressie, angst of onzindelijkheid.

Werkwijze

Als je nog geen klant bent, maken we eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij jou thuis. Op die manier leren we je kat en zijn leefomgeving kennen en kunnen we bespreken wat je wensen zijn. Tijdens dit gesprek krijgen we ook de huissleutels en bespreken we hoe je deze aan het einde van de oppasperiode weer terug krijgt.

We houden bij de verzorging altijd rekening met de behoeftes van je kat. Als zij bijvoorbeeld bang is voor vreemden, zal altijd dezelfde oppasser langskomen zodat ze bezoek krijgt van iemand die ze kent en vertrouwt. Als je lieveling onverhoopt ziek wordt tijdens de oppasperiode, zullen we na overleg met jou of je contactpersoon contact opnemen met je dierenarts en zo nodig ook met je kat naar de dierenarts gaan.

Verloop oppasbezoek

Een regulier oppasbezoek voor één tot en met vier katten duurt 30 minuten, voor vijf katten of meer duurt hij een uur. De katten krijgen eten, schoon water en een schone bak. Eventuele ongelukjes worden opgeruimd en de oppasser geeft je kat alle aandacht die ze graag wil.

Een oppasbezoek wordt met 10 minuten verlengd, indien we medicatie moeten geven of er sprake is van agressie of onzindelijkheid. Er geldt dan een toeslag.

Wij houden elke dag een verslag bij met onze oppasactiviteiten en observaties, zodat je bij thuiskomst kunt nalezen hoe de oppasperiode is verlopen.

Oppassers

Al onze oppassers zijn behalve dol op katten ook voorzien van de nodige kennis. Naast een algemene diergerelateerde opleiding als dierverzorger, paraveterinair of biologe, hebben alle verzorgers een speciale cursus als kattenoppas gevolgd waarbij aandacht is besteed aan basisverzorging, verrijking, medische problemen en kattengedrag.

Tarieven

Een regulier oppasbezoek voor één tot en met vier katten duurt 30 minuten, voor vijf katten of meer duurt hij een uur. 

 

Kijk voor de actuele tarieven op https://kattenoppasservice.nl/tarieven/  

 Lees ook even de Algemene voorwaarden Kattenoppasservice

Over de kattenoppasservice

De Kattenoppasservice is in 2008 opgericht door Natascha Vlieland. We verzorgen alleen katten in de regio Amsterdam. Voor contact en meer informatie: 020 - 4230947 of via 06 - 19205021.

info@kattenoppasservice.nl

www.kattenoppasservice.nl

De Kattenoppasservice is 7 dagen per week geopend met uitzondering van Koningsdag.