Hoe is het nu met Frank en Frey?

Eerder dit jaar hadden de hondjes Frank en Frey flink onze hulp nodig. Overleden baasje, blaasstenen, tandproblemen; er was nogal wat met ze aan de hand. Hoe is het nu met hen? Het nieuwe baasje van Frank en Frey, René, vertelt: We zagen de foto van Frank en Frey online en waren gelijk verliefd. We kamen kennismaken en er was meteen een klik. Zo leuk! Het klopte helemaal. Ze zijn nu ongeveer vijf maanden bij ons en het gaat heel goed. Binnen zijn ze heel rustig en tevreden. Frank ligt vooral op de bank. Frey loopt lekker in de tuin en snuffelt rond en ligt een groot deel van de dag op verschillende plekken. Ze zijn altijd samen, ze zijn nooit apart. Ze worden ook zenuwachtig als ze elkaar even niet zien. Frey had in het begin last van haar gewrichten, dat gaat nu veel beter. Ze heeft speciale snoepjes die heel goed helpen.

Ze hebben ieder hun eigen gewoontes: zodra we de riem pakken, stuitert Frey de hele kamer door, heel erg grappig om te zien! Frank is nogal gefocust op de dames in het park die snoepjes uitdelen; hij weet precies bij welke dames hij moet zijn! Het zijn echt onze hondjes geworden, ze hebben hier helemaal hun plek gevonden, en dat is ontzettend gezellig en fijn om te zien!’ 

Help jij de vergeten dieren in het asiel? 

Lekker lang knuffelen, een extra snoepje, een speeltje: op dierendag worden dieren door hun baasjes extra in het zonnetje gezet. Maar asieldieren hebben geen baasje. Vind jij ook dat de kanjers in ons asiel niet vergeten mogen worden?  

Ik help ook