Fizzigig is helemaal blij!

Jullie herkennen vast onze Fizzigig, die er heel slecht aan toe was. Zij is lang verzorgd door onze dierenarts Sanne voor ze klaar was voor adoptie.  Fizzy heet nu Bacon. Hoe dat komt? Haar nieuwe baasje vertelt: ‘Wij hadden al twee andere katten: Bean en Blij Ei. En wat hoort en nou bij Bean en Ei? Bacon! Wij waren niet op zoek naar een derde kat maar toen wij een foto van Bacon zagen hadden wij het gevoel dat zij bij ons thuis hoorde. Bij de kennismaking klikte het gelijk. Ze had ook meteen haar plekje veroverd bij de andere katten. Bacon is een lekkere knuffelkont die precies weet wat ze wel en niet wil ;-) 

Ze vindt het erg lekker als je haar neusje aait. Dat kun je zelfs neusje op neusje doen, eskimokusjes vindt ze fantastisch! Dat vind ik echt heel erg grappig.  

Wij hebben twee balkons die beschermd zijn en ze vindt het heerlijk om op een bloempot (in de plant!) te zitten en naar buiten te staren.  Gelukkig is Bacon nu helemaal gezond en heeft zij helemaal haar draai bij ons gevonden. 

Help jij de vergeten dieren in het asiel?

Lekker lang knuffelen, een extra snoepje, een speeltje: op dierendag worden dieren door hun baasjes extra in het zonnetje gezet. Maar asieldieren hebben geen baasje. Vind jij ook dat de kanjers in ons asiel niet vergeten mogen worden?  

Ik help ook