Ziggy 🐶

Of je hem nou Ziggy, Ziggo of ZigZag noemt, hij vindt alles leuk! Ziggy is bij ons gebracht nadat hij geadopteerd was uit Curaçao. Daar leefde hij op straat en moest hij zijn eigen maaltijd bij elkaar scharrelen. Na zijn adoptie vanuit Curaçao kon hij niet aarden op zijn nieuwe woonadres. Hij moest leren om een brave huishond te worden en geen straathond meer te zijn. Daarom is hij naar DOA gebracht. Wij hebben lekker met hem getraind en in kaart gebracht wat hij nodig heeft. Hij is gek op lekker wandelen en nieuwe dingetjes oefenen. Ziggy is altijd blij! Hij kan dan ook met 4 pootjes tegelijk van de grond omhoog jumpen! Balletje gooien is zijn lievelingsspel. Je moet alleen niet proberen zijn kluifje af te pakken, dan gaat hij het verdedigen. Is niet zo gek als je altijd je eten moest beschermen op straat. Helaas zit Ziggy al even bij ons in het asiel. Hij krijgt maar weinig aandacht van mensen op zoek naar een nieuw huisdier. Zal dat komen omdat hij zwart is? Wij hopen dat door hem in de schijnwerpers te zetten, hij snel een nieuw baasje heeft! 

BREAKING NEWS: Iemand heeft zich voor Ziggy gemeld! De match is gevonden! Hij wordt binnenkort opgehaald en brengt dierendag door in zijn forever home 💚 Gefeliciteerd Ziggy!

Help jij de vergeten dieren in het asiel? 

Lekker lang knuffelen, een extra snoepje, een speeltje: op dierendag worden dieren door hun baasjes extra in het zonnetje gezet. Maar asieldieren hebben geen baasje. Vind jij ook dat de kanjers in ons asiel niet vergeten mogen worden?  

Ik help ook