Tommie en Tarek 🐈🐈

Samen sta je sterker! Dat is althans Tommie en Tarek's motto en dat is te zien. Andere katten gaan ze liever uit de weg, maar elkaar zoeken ze continu op. Toen hun baasje overleed kwamen de twee heren bij DOA terecht, en dat is nogal wat als je al meer dan 10 jaar niet anders gewend bent! Gelukkig hebben ze elkaar. 

Ondanks de drastische veranderingen in hun leven, pasten de twee vriendjes zich enorm goed aan in het asiel. Ze werden graag geknuffeld en aten goed, maar het viel ons op dat Tommie wel erg mager was en bleef. Na wat onderzoeken bleek zijn schildklier overuren te draaien! Met de juiste medicatie gaat het nu beter dan ooit.  

De twee heren op leeftijd zijn bijzonder en grappig. Tommie is een ENORME knuffel en kruipt het liefst in je nek. Tarek wacht elke ochtend op het aanrecht om als eerste een aai over zijn bol te krijgen, maar als hij ergens van schrikt, verstopt ie zich onder een deken. Dan zie je ineens een enorme bobbel in het anders gladgestreken vloerkleed. 

Tommie en Tarek zitten al een poosje in het asiel en zijn toe aan een volgende stap! Wie geeft deze lieve heren een welverdiende gouden mandje?

Help jij de vergeten dieren in het asiel?

Lekker lang knuffelen, een extra snoepje, een speeltje: op dierendag worden dieren door hun baasjes extra in het zonnetje gezet. Maar asieldieren hebben geen baasje. Vind jij ook dat de kanjers in ons asiel niet vergeten mogen worden?  

Ik help ook