Kaatje 🐈

Kijk dat snoetje nou! Kaatje is de liefste ‘grumpy cat’ die we ooit hebben gehad met haar permanente chagrijnige blik. Om verliefd op te worden toch? :D Nou ja, toen we haar net kregen was ze misschien iets minder lief…. Haar vorige eigenaar heeft haar af moeten staan wegens agressieproblemen en ja, die had ze in het begin wel. Als je ook maar even bij haar in de buurt kwam, moest je snel je hand terugtrekken of haar klauwtje stond erin afgedrukt. Haar favoriete verstopplek was dan ook tussen twee ligkussens, zodat niemand haar kon vinden.

Gelukkig weten we bij DOA wel raadt met agressieproblemen en konden we Kaatje stapje voor stapje laten inzien dat we het allemaal niet zo slecht bedoelen. Nu is ze daardoor dus echt een knuffelkont…. zo lang je haar grenzen respecteert. Kaatje is dan wellicht ook niet zo geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en eigenlijk ook niet met andere katten – mensen vindt ze nu misschien wel leuk, maar haar soortgenoten wil ze niets van weten. Door haar verleden is Kaatje dus al wat langer in het asiel en is het wat lastiger om een geschikt huisje voor haar te vinden. 

Help jij de vergeten dieren in het asiel?

Lekker lang knuffelen, een extra snoepje, een speeltje: op dierendag worden dieren door hun baasjes extra in het zonnetje gezet. Maar asieldieren hebben geen baasje. Vind jij ook dat de kanjers in ons asiel niet vergeten mogen worden?

Ik help ook