George en Gieltje 🐇🐰

Nou, daar ben ik dan weer. Inmiddels ben ik al bijna 600 dagen bij DOA en hoe lief ze hier ook zijn, ik heb behoefte aan mijn eigen plekje samen met Gieltje!  

Ik ben over het hekje gezet bij een kinderboerderij. Wat een geluk dat iemand mij vond en de dierenambulance belde! Ik was nog heel klein, en met mijn witte vacht en slechte zicht een gemakkelijke prooi. Brrrrr. Gelukkig ben ik bij DOA veilig en kwam er snel na mij een mooie jonge dame binnen op wie ik op slag verliefd werd! We zijn inmiddels al ruim een jaar samen. Voor onze bunversary hebben we een lekkere snack mogen delen ❤️ 

Ondanks dat ik een aandoening aan mijn darmen heb genaamd ‘Megacolon’, ben ik een gezond en gelukkig konijn! Dit komt ook wel, omdat ik twee keer per dag een beetje medicatie krijg, maar goed we hebben allemaal wat steun nodig toch? Ik ben maar al te dol op eten en knuffels en wil heeeeeel graag aandacht hebben. Gieltje vindt het vaak allemaal wel wat spannend, dus die moet wat langer wennen, maar ook zij komt dan voorzichtig naar je toe huppen. Er moet toch iemand zijn die ons graag in huis wil?? 

Help jij de vergeten dieren in het asiel?

Lekker lang knuffelen, een extra snoepje, een speeltje: op dierendag worden dieren door hun baasjes extra in het zonnetje gezet. Maar asieldieren hebben geen baasje. Vind jij ook dat de kanjers in ons asiel niet vergeten mogen worden?

Ik help ook