Bruce 🐶

Dit is Bruce en wij vinden dat hij in de spotlight mag komen te staan! Als het aan Bruce zelf ligt is dat niet nodig. Hij houdt er niet van als alle aandacht op hem gericht is. Kennis maken met vreemde mensen en vooral mannen, vindt hij lastig en hij kan dan ook echt onaardig doen.Toch schuilt er in deze lekkere bullebak een lief jochie met een klein hartje. Als hij je eenmaal kent, ben je zijn maatje voor het leven. Bruce is bij ons gekomen omdat zijn baasje hem niet meer kon bieden wat hij nodig heeft. Bruce verdiende beter. Voor zijn oude baasje was dat een moeilijk besluit. Voor ons is Bruce ook lastig, want hij is super lief, maar er komen maar weinig mensen die kennis met hem willen maken. Als we dan eindelijk mensen voor Bruce hebben is dat ook niet de makkelijkste opgave omdat Bruce dat zelf terughoudend is en kennismaking moeilijk vindt. Als het dan allemaal even te veel wordt, kan hij dus echt onaardig uit de hoek komen. Nou is Bruce gek op eten, kluiven en snoepen! Liefde gaat nog steeds door de maag. Daar is hij goed mee om te kopen 😉 Inmiddels zit Bruce al een hele tijd bij ons in het asiel. Hij heeft al vele stappen gemaakt en is er echt aan toe om een nieuw baasje te vinden. Bruce zoekt een baasje die lekker veel tijd en energie wil stoppen in het creëren van een goede band, alvorens de echte adoptie. Iemand die regelmatig komt wandelen, zodat hij aan jou kan wennen, voor je hem mee naar huis neemt.

Voor Bruce is het fijn als zijn nieuwe baasje geen zoete inval in huis heeft. Bijvoorbeeld iemand die alleen woont of misschien met z’n tweetjes, maar zonder andere huisdieren, kinderen of kleinkinderen. Echt wonen in de binnenstad is voor Bruce ook niet fijn, dan krijgt hij te veel prikkels! Bruce heeft een voorkeur voor een woning met een tuintje, waar hij lekker schoonheidsslaapjes in kan maken! 

Help jij de vergeten dieren in het asiel?

Lekker lang knuffelen, een extra snoepje, een speeltje: op dierendag worden dieren door hun baasjes extra in het zonnetje gezet. Maar asieldieren hebben geen baasje. Vind jij ook dat de kanjers in ons asiel niet vergeten mogen worden?  

Ik help ook