DOA helpt grote en kleine kanjers er weer bovenop

Honden, katten en konijnen zitten niet voor niets in een asiel. Er kan niet meer voor ze gezorgd worden of ze zijn niet meer gewenst. Vaak hebben ze een heftige geschiedenis. Ze zijn verwaarloosd, mishandeld of op straat gedumpt. Toch komen ze er met de juiste zorg en aandacht vaak weer helemaal bovenop. Echte kanjers zijn het!  DOA doet alles om ze te helpen weer de allerliefste huisgenootjes te worden. We voeren operaties uit, geven ze fysiotherapie, medicatie, de juiste (soms speciale) voeding en heel veel zorg en liefde. Gewoon, omdat ze dat verdienen. Wij zorgen voor ze tot ze een nieuw baasje hebben, of dat nou lang of kort duurt.

Maak kennis met onze kanjers

Wie zijn ze en wat hebben ze zoal meegemaakt? Maak kennis met de kanjers van DOA.

Maak kennis met onze dieren

Maak kennis met onze mensen

Ook onze medewerkers zijn echte kanjers. Want het werk bij DOA is mooi en dankbaar, maar ook emotioneel en soms zelfs schokkend.

Maak kennis met onze mensen

Onze succesverhalen

Kat Fizzigig en hondjes Frank en Frey hebben een zware tijd achter de rug. Alleen, ziek, verdrietig.  DOA heeft ze er weer helemaal bovenop geholpen. Gelukkig gaat het nu heel goed met hen! Ben je benieuwd? 

Lees hier onze succesverhalen

Dit moet je weten als je een dier adopteert

We worden het vaker gevraagd: wat komt er kijken bij het adopteren van een huisdier? Wat is daarvoor nodig? En hoe zorgen wij voor een goede match? Tijd voor een gesprek met onze hondenverzorger Esther Balfoort en onze katten- en konijnenverzorger Noor van Gennep.

Lees het verhaal

Help jij de vergeten dieren in het asiel?

Lekker lang knuffelen, een extra snoepje, een speeltje: op dierendag worden dieren door hun baasjes extra in het zonnetje gezet. Maar asieldieren hebben geen baasje. Vind jij ook dat de kanjers in ons asiel niet vergeten mogen worden?  

Ik help ook