Iets te vieren?

Start een Facebook inzamelingsactie voor DOA!

Ben jij binnenkort jarig, vier je een jubileum, heb je een diploma gehaald of heb je iets anders te vieren? En wil jij je cadeau nuttig besteden? Start dan een inzamelingsactie voor DOA! 

Het opvangen, opereren, revalideren en zorgen voor onze dieren kost veel geld. Met een inzamelingsactie kun jij een verschil maken, ongeacht hoeveel je ophaalt. Alle beetjes helpen. Bij DOA komen dieren altijd op de eerste plaats. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij ons alle aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en medische ingrepen tot een broodnodige knuffel of aai over hun bolletje. Met veel kennis, ervaring en passie zorgen wij dat dieren een tweede kans krijgen.  

Zo maak je een Facebook inzamelingsactie aan:

  1. Ga naar: https://www.facebook.com/doamsterdam.nl
  2. Maak in het venster een actie aan
  3. Stel je streefbedrag en einddatum in
  4. Pas de voorbeeldtekst aan naar jouw wens
  5. Kies een foto voor jouw inzamelingsactie
  6. Klik op 'maken'

 

Jouw Facebookvrienden krijgen nu automatisch een melding van jouw actie. Zij kunnen dan een donatie doen. Let op: ze kunnen alleen een donatie doen via PayPal of een creditcard. Als ze een donatie willen doen via een machtiging dan kunnen zij dat via onze website 'eenmalige gift' doen. 

Start hier jouw inzamelingsactie! 

Facebook betaalt alle verwerkingskosten. Alle donaties worden dus overgemaakt naar DOA. 

Heb je vragen of hulp nodig om jouw inzamelingsactie voor DOA op te zetten? Stuur dan een mailtje naar communicatie@doamsterdam,nl en dan helpen wij jou graag verder!