Je kan mij adopteren

Mijn naam is Kees & Co

Hey hallo, Kees hier! Samen met mijn vriendje zijn we opzoek naar ons gouden mandje. Nu ben ik wel een beetje kieskeurig in de mensen die ik leuk vindt, dus we moeten kijken of we een match zijn.
Afwachtend Lief Onzeker Vriendelijk

Kees & Co's paspoort

Ras Keeshond
Geboortejaar 2015
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 40
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 50654
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Trimmen noodzakelijk

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Samen met mijn huisgenootje zijn we uit huis gehaald omdat er slecht voor ons gezorgd werd.

Soort baasje

Wij zoeken een baasje die ons beide wil adopteren! Iemand die tijd en ruimte heeft om ons een fijn leven te geven. Mijn vriend Co is een allemansvriend, ik daarentegen vind niet iedereen leuk. Het heeft even tijd nodig om met elkaar te bonden.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik ben best wel kieskeurig als het op honden aankomt. Ik kan namelijk echt niet zonder mijn maatje Co. Als we buiten honden tegenkomen en ze komen dichtbij kan ik best wel lelijk doen en afsnauwen. Ik wil dus het liefst gewoon met Cootje wonen!

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is Katten vind ik best prima, ik negeer ze eigenlijk de hele tijd. Dus als de kat, honden gewend is, zal het niet perse aan mij liggen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik best een beetje spannend. Ze maken harde en hoge geluiden en maken ook veel onverwachtse bewegingen. Dat vind ik onvoorspelbaar en moeilijk. Om deze reden wil ik graag alleen bij oudere kinderen wonen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen thuis kan blijven, Dit moeten we samen gaan opbouwen als ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Buiten wandelen vind ik heerlijk! Lekker mijn neus volgen. Ik maak me ook niet druk om verkeer.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ik ben best wel kieskeurig als het op honden aankomt. Ik kan namelijk echt niet zonder mijn maatje Co. Als we buiten honden tegenkomen en ze komen dichtbij kan ik best wel lelijk doen en afsnauwen.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Ik kan best wel aan de lijn trekken, de oefening wandelen zonder trekken snap ik ook niet zo heel goed.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Het is niet bekend of ik los kan lopen en weer netjes terugkom. Dit moeten we eens proberen wanneer ik goed gewend ben aan jou als mijn baasje. Houd er wel rekening mee dat ik niet alle honden leuk vind.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik kan soms een beetje katten, al kan ik ook heel lief zijn! Alleen bij de dierenarts vind ik het echt niet zo leuk. Oortjes en tandjes kijken vind ik echt niet leuk en dan kan ik ook wel van me afsnauwen.

Adopteer of steun Kees & Co

Adopteer Kees & Co

Denk jij dat Kees & Co en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden