Je kan mij adopteren

Mijn naam is Chinoe

Hey, hai, Hallo!! Ziet u mij joehoe!!! Jaaaaa daar ben je!! fantastisch. Ben je op zoek naar een super leuke nieuw avontuur!! Dan ben ik jou match.
Aanhankelijk Druktemaker Enthousiast Leergierig Lief

Chinoe's paspoort

Ras Mechelse Herder
Geboortejaar 2021
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 55
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 50601
Adoptiekosten 375,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Helaas konden mijn baasjes niet meer goed voor mij zorgen. Ze hadden geen tijd meer en hierdoor werd er niet meer zo goed op mijn gelet. En ja ik de puber die ik ben heb ik daar mooi gebruik van gemaakt :0

Soort baasje

Jaaaa, oke even denk! Wat voor baasje zoek ik. Natuurlijk een baasje die alle tijd en aandacht voor mij heeft. En die ook graag met mij gaat trainen. Zoals jullie ook wel hebben gelezen is een drukke stad niks voor mij. Een apartement lijkt me ook niet zo fijn. Zou het wel heerlijk vinden om lekker in een tuin rond te kunnen lopen. Maar wat ik gewoon echt nodig heb is iemand die graag met mij aan de slag gaat. Lekker trainen en werken.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Kijk ik denk dat het echt niet aan mij ligt hoor! Jullie hebben mijn foto toch gezien. Hoe kan een andere hond zo'n knappe hond nou niet leuk vinden. Moet wel zeggen dat ze hier vinden dat ik wel altijd echt AAN sta. Dat is ook wel zo hoor. Wil gewoon met iedereen lekker spelen. Soms kan ik dan een beetje over het hoofd zien dat een andere hond het niet zo leuk vind. Maar daar luister ik wel redelijk goed naar hoor. Soms moet je me wel even helpen. En ik denk dat het verstandig is dat als we andere honden tegen komen we eerst samen even kijken of we wel een leuke speelmatch zijn.

Met katten samenwonen : Ja, aanleren

Met katten samenwonen : Ja, aanleren Dit is natuurlijk altijd lastig te zeggen. Ze hebben hier boven wel katten zitten. En daar zijn we ook even langs, maar blijft spannend natuurlijk. Vond de katten op zich niet zo heel interessant. Ging wel even bij ze kijken toen er eentje voor de deur zat. Maar dat was het eigenlijk ook wel. Maar kijk hier zat natuurlijk een deur voor. Kon er ook niet echt bij. Misschien dat ik wel heel anders zou reageren als er echt eentje voor mijn neus zou staan. Belangrijk is denk dat als je een kat heb je dit even voorlegd aan mijn verzorgers. Dan kunnen jullie samen even overleggen of dat verstandig is en hoe je dat dan het beste kunt aanpakken.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Hier vinden ze het niet verstandig om mij bij kleine kinderen te plaatsen. Ik ben niet gemeen hoor. Maar zie kleine kinderen toch meer als speelgoed dan als mensen. Vooral als kinderen ook druk gaan doen wordt het nog leuker voor mij. Jullie snappen natuurlijk wel dat dat misschien niet zo'n goed idee is. Maar oudere kinderen moeten geen probleem zijn. Als we maar vanaf het begin af aan duidelijke regels hebben. Waar we ons allemaal aan moeten houden. Dat werkt het beste voor mij.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Hier ben ik natuurlijk nooit echt alleen, of misschien wel tis eigenlijk maar net hoe je het bekijkt. Hoe dan ook. Hier zijn natuurlijk wel altijd nog heel veel andere honden. Dus er zijn genoeg geluiden. Bij een nieuw huisjes met nieuwe baasjes en een nieuwe omgeving vinden ze het hier verstandig om dit weer aan te leren en op te bouwen. Ben ik het ook wel mee eens hoor, want ja je komt toch in een hele nieuwe omgeving. Ben uiteraard een super stoere vent en niet zomaar bang ofzo!!!!! Maaaar als ik eerlijk mag zijn dan wil ik liever niet gelijk de eerste weken helemaal alleen moeten zijn. Hier zijn ze ook een beetje bang dat mijn ondeugende kant naar boven komt en ik misschien wel iets zal slopen!! Uiteraard beloof ik nu dat ik dat NOOOOOOOOIT zou doen. Maar mocht er opeens een kussen exploderen of een keukenkastje spontaan open gaan dan heb ik natuurlijk super mijn best gedaan om er achter te komen WIE dat dan heeft gedaan. Dan is het natruurlijk wel zo dat je dan soms onder het bewijs zit. Maar daar heb ik uiteraard gewoon HEEEL goed naar gekeken. ;)

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Als ze me hier zo inschatten lijkt het ze niet handig om mij in een drukke stad of straat te herplaatsen. Ik ben natuurlijk van nature een echte waakhond. En dat betekend dat ik super goed mijn best zal doen om alles en iedereen duidelijk te maken dat IK daar woon en niemand zomaar even moet denken dat er ingebroken kan worden. Niet handig als je ineen straat woont waar veel mensen en auto's langs het huis rijden en lopen. Omdat ik toch best een opstandig type ben en zo mijn dingetje heb met auto's. Willen ze het mijn nieuwe eigenaren niet aan doen om al bij de voordeur een hond te hebben die helemaal hyper wordt. Dus voor mij geen drukke stad of straat. Maar een lekker rustig dorpje. Waar we alle rust hebben om altijd lekker te trainen.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Hier hebben ze helaas niet zo heel veel sociale hondenvriendjes zitten. Maar buiten aan de lijn wil ik wel heel graag kennismaken met andere honden. Moet wel zeggen dat ik gewoon nog heel jong ben en lekker aan het puberen. Dus ja dan wil je nog wel eens te wild doen. Spring soms uit enthousiastme zo boven op een andere hond. Bedoel ik natuurlijk niet gemeen. Wil gewoon heeeel graag spelen. Snap soort van natuurlijk wel dat niet elke hond dat leuk vindt. Maar dacht misschien dat als ik heel enthousiast doe dat de andere hond dan ook gelijk heel blij wordt en met mij wil spelen. Nu hoor ik dat dit niet klopt. Bij mij in iedergeval wel hoor. Maar goed sommige honden dan weer niet ;). Wordt voor mij wel heel moeilijk maar zal mijn best doen om beter naar andere honden te kijken en of zij het leuk vinden als ik bij hun op hun rug spring. Zou daar natuurlijk wel graag bijgeholpen willen worden. Dussss als mijn nieuwe baasje nou denkt. Goh de hond die we nu tegen komen ziet eruit dat die niet wil spelen. Of een ander baasje geeft dat aan. Dan kunnen we gezellig samen gewoon ergens anders gaan kijken.

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Ze vinden dat ik best goed aan de lijn kan lopen als ik wil. Tenminste als ik niks anders ruik of zie waar ik heel graag heen wil. Ja dan trek ik natuurlijk wel aan de lijn om daar te komen. En als ik super blij ben dan ga ik dus ook in de lijn bijten. Dat kan natuurlijk wel vervelend worden als ik nog groter en sterker wordt. Het is gewoon een soort van aandachtpuntje om aan te werken :)

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Nu is het een echte NEE! Ik ga gewoon alle kanten op hoor. Er moet natuurlijk overal gekeken worden. Ennn dan kan ik ook SUPER hard rennen. Of ik terug zal komen is nog maar de vraag hoor. Misschien uiteindelijk wel maar nu staan mijn oren af en toe ook gewoon even uit. Dus dan kan het zomaar zo zijn dat ik je helemaal niet hoor roepen. Denk dat het voor ons beide verstandig is dat ik de eerste periode niet los ga. Want als ik los ben zal ik ook verkeer wegjagen dus voor ik los mag, moet dat eerst opgelost zijn. En dat we elkaar dan eerst goed gaan leren kennen en de omgeving. Daarnaast is een training natuurlijk niet overbodig.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Chinoe

Adopteer Chinoe

Denk jij dat Chinoe en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden