Je kan mij adopteren

Mijn naam is Revna

Kleine druktemaker zoekt een fijn baasje, die mij wat meer 'zen' kan maken!
Actief Druktemaker Enthousiast Lief Vriendelijk

Revna's paspoort

Ras Eng. Staffordshire Bull Terrier
Geboortejaar 2017
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 35
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 50411
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben samen met een aantal andere kleine druktemakertjes uit huis geplaatst omdat onze baas niet goed voor ons zorgde. Ik woonde in een reisbench. Gewoon vrij en los bewegen zat er dus niet in.

Soort baasje

Ik zoek een baasje die evaring heeft en echte liefhebbers zijn van mijn ras. Mensen met veel geduld en tijd om mij te begeleiden in de dingetjes die ik nog spannend vind. Ik heb nog maar weinig geleerd in leventje en mijn nieuwe baasje zal daarom moeten begrijpen dat er echt nog wel wat training en oefening in mij zit!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik hou niet zo van andere honden. Ik wil geen contact met andere honden en ik heb daar ook geen behoefte aan. Ik wil veel liever met mijn baasje zijn. Dat vind ik veel gezelliger.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vind ik iets te leuk, ik jaag ze graag op. Daarom lijkt het mijn verzorgers verstandig dat ik niet bij katten wordt geplaatst.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Alle mensen vind ik leuk, kinderen dus ook. Alleen kan ik best wel lomp zijn en spring ik tegen je op. Bij kleinere kinderen is dit niet zo handig natuurlijk. Ik ben niet zo groot, maar wel echt heel stevig van stuk! Kinderen vanaf een jaar of 15, daar zie ik wel wat in.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik heb geen idee of ik ooit alleen thuis ben geweest. Ik zal eerst moeten wennen aan mijn nieuwe baas, familie en huis! Wanneer ik helemaal gesetteld ben, kunnen we eens gaan nadenken over het alleen thuisblijven. Dit zullen we stapje voor stapje moeten oefenen, maar wel op mijn tempo :)

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Omdat ik al niet zo veel gewend ben, zie ik het niet zitten om midden in de stad te wonen. Daarom zoek ik een rustige wijk waar niet zo veel verkeer, trams, bussen en toeters zijn.

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Ik hou niet zo van andere honden. Ik heb ook geen behoefte aan contact maken met andere honden. Ik kan dan echt onaardig en lelijk doen. Ik ben veel liever samen met mijn baasje.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Ik kan best wel trekken aan de lijn. Dan ga ik mijn neus achterna als ik iets lekkers snuffel, maar ik kan ook heel netjes meelopen! We zullen daar alleen nog wel wat meer tijd in moeten steken. Een halsband is niet fijn voor mij en mijn ademhaling. Daarom loop ik hier beter en lekkerder aan een tuigje.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Ik ben niet altijd even lief naar andere honden, daarom lijkt het mij veel lekkerder om aan de lijn te blijven. Ik wil ook liever niet in een losloopgebied wandelen want daar lopen andere honden allemaal los. Mijn baasje zal er voor moeten zorgen dat alles veilig en fijn verloopt!

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Bij DOA ben ik twee keer een soort van flauw gevallen. Uiteindelijk bleek dat mijn gehemelte te lang is waardoor is moeite kreeg met ademen en daardoor heel benauwd werd. Daar ben ik inmiddels aan geopereerd! Ik kan nu dus weer beter ademhalen.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben best onzeker op sommige momenten. Ik heb nog niet zo veel meegemaakt in mijn leventje.

Adopteer of steun Revna

Adopteer Revna

Denk jij dat Revna en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden