Je kan mij adopteren

Mijn naam is Kylie

It's me, Kylie Jenner of ook wel gewoon Kylie! En ik ben opzoek naar een rustig huishouden met een andere stabiele hond waar ik mag intrekken.
Angstig Lief Onzeker Terughoudend

Kylie's paspoort

Ras Labrador Retriever
Geboortejaar 2015
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 50256
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Ja
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Samen met de rest van de familie ben ik bij DOA komen wonen. Ik ben namelijk, net zoals mijn zusjes, gebruikt als fokteef. Gelukkig zijn wij uit deze situatie gehaald en mogen we nu opzoek gaan naar een fijn huisje. Dat ik gebruikt ben als fokteef, kan je wel aan mij zien.

Soort baasje

Ik zoek een stabiele andere hond die mij kan helpen in mijn verdere carrière als huishond. Daar horen natuurlijk ook echte baasjes bij. Een rustig huishouden, zonder kleine kinderen in een rustige woonwijk zou ik fijn vinden. Ik vind het fijn als mijn baasje duidelijk en consequent is, zonder hard te zijn. Dan weet ik wat ik aan je heb. Een harde hand heb ik dus echt niet nodig. Daar word ik alleen maar onzeker van.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja

Met honden samenwonen : Ja Omdat ik best een onzekere dame ben vinden mijn verzorgers het verstandig dat ik samen ga wonen met een stabiele andere hond. Zo kan ik een beetje afkijken en vertrouwen krijgen. Ik ken de hondentaal wel heel goed, maar de mensentaal nog niet zo goed. Het wonen bij een andere hond is dan ook wel echt een must!

Met katten samenwonen : Onbekend

Met katten samenwonen : Onbekend Katten ken ik nog niet. Bij mijn pleeggezin wonen deze wezens namelijk niet. We zullen dus samen even moeten kijken of ik een klik heb met jou kat als die er is.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik zoek niet graag de drukte op! Met kleine kinderen samen wonen is denk ik daarom geen goed plan! Kinderen vanaf een jaar of 15+ lijkt me wel heel gezellig, mits ze weten hoe met mij om te gaan en dit ook tegen vrienden en vriendinnen kunnen vertellen!

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Bij mijn pleeggezin gaat dit al best goed. Het is wel heel belangiijk dat ik dit opnieuw ga opbouwen bij mijn nieuwe baasje.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Drukte vind ik maar niks. Ik ben al heel veel gegroeid bij DOA maar ik kan af en toe nog heel erg schrikken. In een drukke stad wonen met al die geluiden, ik moet er niet aan denken! Daarom wil ik het liefst intrekken in een lekkere rustige wijk. Maar een wijk rondom het centrum is voor mij al te druk!

Buiten sociaal met honden : Ja

Buiten sociaal met honden : Ja Ik vind andere honden erg leuk. Bij mijn pleeggezin woon ik samen met 4 andere honden. Dit vind ik ontzettend gezellig. Buiten aan de lijn vind ik het ook erg gezellig om kennis te maken.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan super netjes mee lopen aan de lijn! Ik kan zowel wandelen aan een tuig als een halsband.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Omdat ik dus best angstig kan zijn, zou ik niet zo graag los willen lopen. Ik kan namelijk heel erg schrikken van geluiden en dan wil ik het liefst heel hard wegrennen. Veel veiliger aan de lijn, dan kan jij mij wat steun bieden wanneer ik dat nodig heb.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Mijn heupen zijn niet oke. Daarom loop ik ook een beetje afwijkend. We hebben bij DOA met pijnstillers getest of ik pijn had, maar dat is nu niet het geval. Het kan wel zijn dat ik op latere leeftijd last ga krijgen van mijn heupen. Dan is de kans aanwezig dat ik voor de rest van mijn leven pijnstillers moet krijgen. Mijn slechte heupen is ook de reden waardoor ik een huis zoek zonder trappen.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben dus best een bange poeperd. Dat is ook niet zo gek als je naar mijn verleden kijkt. Bij mijn pleeggezin heb ik een hele hoop dingen geleerd, zoals lekker wandelen aan de riem en wennen aan een huiselijke situatie. Het is wel belangrijk dat we samen doorgaan met trainen.

Adopteer of steun Kylie

Adopteer Kylie

Denk jij dat Kylie en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Plan een bezoek

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden