Je kan mij adopteren

Mijn naam is Brody zoekt pleeggezin

Ze zeggen dat ik een hele lieve brokkenpiloot ben! En deze brokkenpiloot zoekt nu een fijn huisje waar ik kan revalideren, leren en misschien wel mag blijven wonen!
Aanhankelijk Actief Afwachtend Lief Onzeker Voorzichtig

Brody zoekt pleeggezin's paspoort

Ras Labrador Retriever
Geboortejaar 2018
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 60
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 50251
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Ja
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben uit huis geplaatst. Ik heb het niet echt goed gehad in mijn eerdere leven. Ik ben gebruikt al fokreu en heb weinig menselijke aandacht gekend. Ik kom van ver, maar bij DOA heb ik al een heleboel geleerd. Nu is het wel zo dat ik bij mijn nieuwe baas nog veel meer moet leren. Ik ben er ook nog lang niet.

Soort baasje

Ik zoek een huis met heel veel liefde, rust en regelmaat. Mijn baas zal duidelijk en consequent moeten zijn, zonder een harde hand, want die heb ik echt niet nodig. Ik ben wel kieskeurig in mijn zoektocht naar een pleeggezin of nieuwe baas omdat ik nou eenmaal een klein eisenpakket heb. Niet iedereen kan mij verzorgen. Daarnaast moet je het ook willen. Kijk, ik ben zo een genoemde 'hond met rugzak'. Ik zal altijd mijn best voor je doen en als ik je eenmaal vertrouw ben ik je maatje voor altijd, maar ik ben wel een projectje. Zie jij dit project zitten? Neem dan snel contact op met mijn verzogers.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik zou dat stiekem wel heel gezellig vinden, maar ik met rust houden. Met een andere hond is het toch altijd een beetje keeten! Mijn verzorgers raden daarom aan om een plekje te zoeken zonder andere huisdieren.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten ken ik niet en ben ik niet gewend! Sommige katten rennen ook weg en dat is een grappig spelletje! Nu mag ik er al helemaal niet achter aan rennen vanwege mijn poten! Daarom zoeken mijn verzorgers een huisje zonder andere huisdieren. Zodat ik ontspanning en rust kan vinden.

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen Kinderen ken ik niet en ben ik niet gewend. Ik vind ze spannend en ze zijn onvoorspelbaar. Hier kan ik heel onzeker van worden. Daarom wil ik een huis zonder kinderen. Ook wonen in een huis vlakbij een school is voor mij te onrustig! Ik moet vanwege mijn operatie ook rust houden, dus ik wil in een huisje wonen waar ik het meest rust kan vinden.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is onbekend of ik uberhaupt ooit in een huis ben geweest. Dus ook of ik ooit alleen thuis ben geweest. Daarom zullen we dit opnieuw moeten opbouwen. Stap voor stap op mijn eigen tempo en wanneer ik helemaal rustig en ontspannen ben in mijn nieuwe huis.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Mij maak je echt niet gelukkig in een drukke buurt of rondom de stad! Ik wil echt rustig kunnen wonen zonder al te veel prikkels. Vanwege mijn revalidatie zoek ik een huis waar ik geen trappen hoef te lopen.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ik vind andere honden heel erg leuk, al ken ik ze het meest door het dekken... We zullen op straat dus per hond moeten bekijken of we vriendjes kunnen worden. Voorlopig mag ik alleen nog niet te veel wandelen en zeker niet spelen.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan heel netjes meelopen. Nu ga ik nog niet zo hard, want ik kan mijn ene achterpoot nog niet gebruiken. Als ik daar weer meer kracht ik krijg, dan kan ik soms ook best wel trekken, maar over het algemeen loop ik heel netjes mee.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Ik mag nog niet los. Eerst maar eens revalideren en daarna zullen we moeten bekijken hoe mijn ontwikkeling gaat. Voor nu ben ik nog veel te bang en onzeker om los te lopen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Ik ben net geopereerd aan mijn beide knieen. Daarom mag ik eigenlijk niet wandelen en zal ik veel in mijn bench moeten rusten. Ik mag een paar keer per dag even poepen en plassen en hup weer naar binnen.

Aandachtspunten gedrag

Ik heb gewoon heel weinig meegemaakt in mijn leven en heb weinig tot geen menselijk contact en liefde gehad... Helaas ook geen socialisatie en daardoor heb ik nu een achterstand.

Adopteer of steun Brody zoekt pleeggezin

Adopteer Brody zoekt pleeggezin

Denk jij dat Brody zoekt pleeggezin en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Plan een bezoek

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden