Je kan mij adopteren

Mijn naam is Klaver zoekt pleeggezin

Actief Afwachtend Druk Lief Onzeker Voorzichtig Vriendelijk

Klaver zoekt pleeggezin's paspoort

Ras Kruising Am. Staffordshire
Geboortejaar 2019
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 49905
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Ja
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik heb het eerder niet zo fijn gehad in mijn leven. Ik ben uit huis geplaatst omdat ik zwaar verwaarsloosd was. Ik was helemaal uitgemergeld en was er niet zo best aan toe. Inmiddels gaat het heel goed met mij en moet ik zelfs een beetje op dieet... Oepsie, maar mijn verzorgers zeggen altijd, beter verwend dan verwaarloosd.

Soort baasje

Ik heb een zeer ervaren, rustig persoon nodig die echt snapt wat ik nodig heb. Een rustige omgeving, heel veel dingen leren, geen drukke bewegingen en handelingen, geen kinderen over de vloer (niet wonend en niet op visite), buiten geen kinderspeelplaatsen of scholen, geen andere honden in huis (wonend of op visite) of ontmoetingen in een losp-loop plaats. Wel samen wandelen en trainen zodat ik kan leren om onbekende mensen en honden beter te negeren en beter mee om te gaan. Ik heb hulp nodig om veel dingen te leren, niet met druk, of even snel maar echt met rust, geduld en herhalen met lekkers.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik hou niet van andere honden, daarnaast moet ik gaan revalideren, dus een huishouden zonder andere honden, zou heel fijn zijn.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten zijn hele gekke wezens, ik wil er hard achter aan rennen. Geen leven voor de kat en niet goed voor mijn poten.

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen Ik heb nooit geleerd om met kinderen om te gaan, ik vind ze heel erg spannend en ik heb hier laten zien dat ik naar ze grom als ze te dicht bij mij in de buurt komen. Ik grom om ze te laten weten dat ze niet bij mij in de buurt moeten komen, en dit doe ik ook buiten en ik kan ze volgen/ na rennen als ze weg rennen/ lopen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik weet niet of ik ooit geleerd heb om alleen thuis te blijven. Dit zullen we dus samen moeten gaan oefenen. Eerst wil ik even rustig de tijd krijgen om aan mijn nieuwe baas, huis en omgeving te wennen. Daarna kunnen we het rustig aan gaan opbouwen.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Liefst een rustige omgeving zonder te veel verkeer,zonder te veel katten, spelende kinderen en andere (loslopende)honden. Dan hoef ik niet zo veel op te letten en kan ik lekker relaxed gaan wandelen.

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Ik kan andere honden erg fixeren als ze op 10-12 meter lopen. Bij grotere honden laat ik heel veel opwinding zien, op zo'n manier dat ik lastig is af te leiden. Als ze weer wat verder weg zijn, kijk ik wel weer naar je om. Hier moet ik nog heel veel op oefenen. Kleinere honden lijk ik iets makkelijker mee om te gaan. Maar ik blijf ook hen zeer spannend vinden. Daarom zal mijn baasje er altijd voor moeten waken dat hij zorgt dat wij beide veilig kunenn wandelen.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan heel netjes meelopen, tot er andere honden in zicht zijn, dan kan ik trekken en ben ik slecht af te leiden. Hier zit dus nog wel wat werk in. Gelukkig ben ik gek op snoepjes, dus dat komt vast goed.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Nu mag ik dat sowieso niet ivm. mijn knie en herstel van de operatie. Daarnaast kan mijn baasje mij niet beschermen en begeleiden wanneer er andere honden aankomen. Ik loop eigenlijk veel liever samen met mijn baasje lekker aan de lijn. Dat is voor mij echt genoeg!

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Bij de dierenarts is laatst geconstateerd dat mijn knie rechts achter niet helemaal ok is, hier moet ik nog aan worden geopereerd. Dit hoeft mijn nieuwe baas niet te betalen hoor, maar daarom zoek ik nu eerst een pleeggezin, waar ik lekker kan revalideren. Het zou natuurlijk mooi zijn als ik uiteindelijk bij mijn pleeggezin zou mogen wonen.

Aandachtspunten gedrag

Ik vind soms het ontmoeten van onbekende mensen lastig. Helemaal is spannende situaties. Bijvoorbeeld in een kleine drukke omgeving en mij dan strak naderen. Dat kan voor mij te veel zijn. Ik heb een keer eerder zo een situatie meegemaakt en heb toen ook wel even van mij af gebeten.

Adopteer of steun Klaver zoekt pleeggezin

Adopteer Klaver zoekt pleeggezin

Denk jij dat Klaver zoekt pleeggezin en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Plan een bezoek

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden