Je kan mij adopteren

Mijn naam is Bas

Halloo!!! Mijn naam is Bas maar mijn pleeggezin noemt mij altijd Basito en dit past eigenlijk veel beter bij mij. Ik ben een hele lieve, stoere knuffelkont die opzoek is naar een baasje die lekker veel met mij wilt wandelen en trainen.
Aanhankelijk Actief Druktemaker Enthousiast Vriendelijk

Bas's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2017
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 55
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 49593
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben uit huis geplaatst omdat mijn baasje niet goed voor mij zorgde. Zodoende ben ik bij DOA terecht gekomen om een nieuw baasje te vinden.

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die lekker veel energie heeft! Ik vind het namelijk super leuk om lange wandelingen te maken overdag. Ik ben best een flinke jongen en heb dat niet altijd zelf door. Het is daarom belangrijk dat ik een baasje vind die sterk in zijn schoenen staat! Overigens vind ik het ook heel fijn als mijn baasje ervaring heeft met mijn ras.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik ben een beetje selectief met andere honden. De ene vind ik leuk en de ander negeer ik en loop ik lekker door. Ik ben eigenlijk veel liever gewoon met jou bezig! Daarom vinden mijn verzorgers het beter als ik intrek in een huisje zonder andere huisdieren.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vind ik heel interessant. Vooral als ze gaan rennen, dan kan ik er lekker hard achter aan rennen. Helaas vinden mijn verzorgers dit een minder goed idee en is het daarom niet verstandig als ik intrek bij deze gekke wezens.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik vind kinderen super leuk!! Maar ik ben helaas erg lomp. Ik spring lekker tegen ze aan en wil met ze spelen maar dan doe ik ze perongelijk pijn. Daarom is het beter als ik naar een huisje ga met grote kinderen. Kinderen vanaf een jaar 15 lijkt me gezellig, maar ik weet niet of ze mij ook uit kunnen laten. Ik ben best wel sterk en ik heb nog wel wat begeleiding nodig.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Bij mijn pleeggezin doe ik dit heel goed! In mijn nieuwe huisje zal ik natuurlijk wel eerst moeten wennen en moeten we het rustig aan opbouwen, maar daarna kan ik zeker een paar uur alleen thuis blijven.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Het liefst trek ik in bij een rustige woonwijk met lekker veel groen.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief De ene hond vind ik leuk, en de andere niet. Ik ben eigenlijk niet zo van het spelen. Af en toe snuffel ik even aan een ander hondje maar daarna loop ik weer lekker door. Ik vind het veel leuker om lekker met jou bezig te zijn.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Ik kan heel netjes meelopen, maar wanneer mijn neus iets snuffelt, kan ik natuurlijk ook flink trekken.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Mijn verzorgers vinden het geen verstandig idee om mij los te laten lopen. Omdat ik selectief ben naar honden is het fijner om mij aan de lijn te hebben. Dan kan mijn baasje mij zonodig beschermen en begeleiden als ik in een moeilijke situatie terecht kom.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Adopteer of steun Bas

Adopteer Bas

Denk jij dat Bas en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Plan een bezoek

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden