Je kan mij adopteren

Mijn naam is Lucy

Deze mega mega knuffelkont zoekt een huisje waar ze heerlijk geknuffeld kan worden.
Aanhankelijk Actief Druktemaker Lief Vriendelijk

Lucy's paspoort

Ras Boerboel
Geboortejaar 2018
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 70
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 49263
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Samen met meerdere honden zijn we weggehaald bij onze eigenaar omdat hij niet goed voor ons zorgde.

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die lekker veel met mij wilt wandelen en knuffelen. Een baasje die zich realiseerd hoe groot ik ben haha en ook iemand die ervaring heeft met mijn ras. Ik ben namelijk wel een BoerBoel! Ik ben een super lieverd, maar heb nog wel wat basis gemist. Een curususje op de hondenschool zou mij niet misstaan.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik vind andere honden best gezellig, maar niet in huis. Dan ben ik erg jaloers en opdringerig. Ik kan dan ook speeltjes beschermen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we ruzie krijgen thuis. Daarom zoek ik een huisje zonder andere dieren.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vind ik niet zo, ik vind ze een beetje spannend en weet niet zo goed wat ik met ze moet. Hierom plaatsen ze mij niet bij katten.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik best leuk alleen ben ik veeeel te lomp en gooi ik ze zo omver. Hierom plaatsen ze mij alleen bij grotere kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 13 kan ik wel hebben, maar ze kunnen mij zeker niet uitlaten hoor! Daar ben ik veeeel te sterk voor.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Dit is iets wat we samen moeten opbouwen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje. Ik weet niet of ik in een eerder huis heb gewoond en of ik daar alleen thuis was.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik zou het fijn vinden om in een rustigere wijk te wonen. Lekker een beetje rust en ruimte. Het liefst met een lekker grote tuin of erf! Je moet alleen wel weten dat mijn ras echte wakers zijn. De kans is dus heel groot dat ik de boel ga bewaken, wanneer ik helemaal gewend ben. Kijk, ik ga echt niet gelukkig worden midden in Amsterdam of op een appartement.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Andere honden vind ik best gezellig. Ik hou alleen niet van opdringerige honden, die ga ik liever uit de weg. Hier bij DOA sta ik op het speelveld samen met Josef. Ik heb wel meerdere maatjes gehad bij DOA.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik ben graag buiten en loop ontzettend netjes mee. Als ik ietsje trek en druk op de lijn voel dan stop ik meteen en loop ik weer netjes mee.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Het is niet bekend of ik netjes los kan lopen en dan weer terug kom. Dit moeten we eens gaan proberen wanneer ik aan je gewend ben als baasje.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Lucy

Adopteer Lucy

Denk jij dat Lucy en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden