Je kan mij adopteren

Mijn naam is Josef

Deze joekel van een kerel zoekt een terrein waarop hij zijn werk mag doen. Liever niet in Amsterdam, maar een boerderijtje ergens wat rustiger, dat zie ik wel zitten!
Afwachtend Eenkennig Lief Vriendelijk

Josef's paspoort

Ras Anatolische Herder
Geboortejaar 2013
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 85
Soort hond Terreinhond
Diernummer DOA 49260
Adoptiekosten 150,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Regelmatig borstelen

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben samen met een stelletje andere terreinhonden uit huis geplaatst en uiteindelijk bij DOA beland om een nieuw baasje te zoeken!

Soort baasje

Ik zoek een baasje die al eerder terreinhonden heeft gehad en die mij lekker mijn 'ding' kan laten doen! Ik zoek wel een baasje die sterk in zijn schoenen staat en ervaring heeft met mijn ras zodat hij weet wat ik wel en niet nodig heb!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik heb hier bij DOA wel een vriendin en dat is Lucy. Ik ben niet zo van het spelen, tenzij ik in een gekke bui ben! Ik vind het wel gezellig om gezelschap te hebben. Dan wel het liefst van een meisje.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Het is niet bekend hoe ik op katten reageer.

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen Voor bekende mensen ben ik erg lief maar onbekende kan ik wel wat wisselend zijn. Kinderen zijn voor mij te onvoorspelbaar. Ik ben niet bekend met kinderen en daarom is dat voor mij te spannend. Ik woon liever bij volwassen mensen, die ik kan gaan leren vertrouwen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Dit is iets wat ik nog moet leren, dit kunnen we opbouwen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe terrein.

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk Ik ben een echte terrein hond die ook erg goed is in zijn werk. Ik zie het niet echt zitten om een 'gewone' huishond te zijn. Nee ik moet echt niet denken aan een appartementje midden in de stad... Ik ben gewoon graag buiten. Laat mij maar lekker waken op mijn erf!

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Sommige meiden vind ik wel gezellig. Ik ben niet echt van het spelen, dus ik hoef ook niet echt kennis met ze te maken.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Dit is iets wat ik niet gewend ben. Ik trek behoorlijk aan de lijn en sleur je dan ook gewoon mee haha.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Op het terrein waar ik kom te wonen kan ik zeker los lopen. Als het maar een omheind terrein is met een hoog hek. Loslopen van de riem, lijkt me geen goed idee. Ik heb echt bananen in mijn oren en kom dus echt niet terug als je mij roept. Ik kijk even om en loop dan gewoon weer weg en door. Je moet mij dus echt ophalen. Als ik ergens los loop van de lijn af, dan weet ik niet of je mij nog te pakken krijgt. hihihi.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Op mijn terrein kan ik mijn terrein goed verdedigen. Naar mensen en honden die langslopen kan ik behoorlijk blaffen. Dit is voor een werker als ik juist gewild terwijl dit voor een ''huishond'' juist probleem gedrag is haha..

Adopteer of steun Josef

Adopteer Josef

Denk jij dat Josef en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Plan een bezoek

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden