Je kan mij adopteren

Mijn naam is Sultan

Hallo, mijn naam is Sultan! Ik ben een jonge ondeugende prins zoals mijn naam beschrijft.
Druk Enthousiast Lief Vriendelijk

Sultan 's paspoort

Ras Anatolische Herder
Geboortejaar 2020
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 85
Soort hond Terreinhond
Diernummer DOA 49256
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Helaas heeft mijn vorige eigenaar niet goed voor mij gezorgd. Nu ben ik op zoek naar een nieuw baasje met lekker veel ruimte.

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die mij een beetje kan opvoeden en veel leefruimte heeft. Daarnaast ben ik ook een echte knuffelkont dus af en toe een aai over mijn bol is ook heel fijn.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Hier bij DOA heb ik meerdere vriendinnen gehad! Op het moment speel ik met Nala. We kunnen heerlijk rennen en stoeien. Soms gaat dit er wel echt hard aan toe. Ik zou best vriendjes kunnen worden met een andere hond maar deze moet wel sterk in zijn schoenen staan. Als ik word afgesnauwd, kan ik dit best respecteren.

Met katten samenwonen : Ja, aanleren

Met katten samenwonen : Ja, aanleren In het asiel zijn ze met mij langs de katten gelopen. Dit vond ik heel spannend en toen er een kat achter het glas zat naderde ik en dit vond ik erg interessant. Ook liep ik er weer van weg omdat het toch best wel spannend is. Als de kat gewend is aan honden en niet bang weg zou rennen dan zou ik daar best mee kunnen samen wonen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik heel intressant en zie ik als een speeltje. Ik probeer ze met mijn poten naar mij toe te halen en dit gaat er erg lomp aan toe. Ook zal ik achter ze aan gaan rennen en misschien wel er overheen. Hierdoor kan ik niet samenwonen met kinderen alleen grote kinderen vanaf een jaar of 15 die honden gewend zijn. Ze kunnen alleen niet met mij wandelen, want ik denk dat ik meer met hem wandel hihihi.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Hier in het asiel ben ik eigenlijk nooit alleen. Ik denk wel dat ik het kan maar dit moet mij nog wel aangeleerd worden.

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk Ik ben een echte terreinhond en vind het heerlijk om buiten te zijn. Hierdoor ben ik opzoek naar een huis met een lekker stuk grond die ik mag gaan bewaken.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief In het asiel heb ik af en toe een vriend van mijn eigen grootte. Ik kan namelijk wel lekker ruw stoeien en weet soms niet zo goed wanneer ik moet stoppen.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Al die geurtjes en intresante bewegende voorwerpen opstraat zijn zooooo leuk dat ik graag naar alles toe wil gaan en even vergeet dat er nog iemand aan de andere kant van de lijn zit. Daarnaast ben ik natuurlijk ook erg groot waardoor ik makkelijk mijn gewicht in de strijd gooi.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Op dit moment vind ik alles buiten erg interessant. Ik vergeet dan eigenlijk dat jij aan de andere kant van de lijn zit en ga graag mijn eigen gang. Hierdoor durven mijn verzorgers niet met zekerheid te zeggen of ik op termijn wel los kan lopen. Wellicht na een hele goede traing dat het op termijn wel mogelijk is.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Mijn oren zijn niet goed gecoupeert. Helaas is een van mijn oren heel kort geknipt, waarschijnlijk door mijn oude eigenaar zelf. Hier heb ik op dit moment geen last van maar het kan geen kwaad om het af en toe even te controleren hoe de binnenkant er uit ziet.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Sultan

Adopteer Sultan

Denk jij dat Sultan en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Plan een bezoek

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden