Je kan mij adopteren

Mijn naam is Ivo

Ben jij opzoek naar een hele lieve maar iets wat onzekere knappe kerel? Dan zoek je mij! Ik zie er misschien best stoer uit, maar in het echt ben ik alles behalve stoer!
Afwachtend Lief Onzeker Vriendelijk

Ivo's paspoort

Ras American Bully
Geboortejaar 2015
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 48968
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben gevonden op straat maar nooit meer opgehaald. We weten dan ook niets van mijn verleden...

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die engelen geduld heeft en die absoluut niet met de harde hand traint. Ik ben een zeer gevoelig type. Ik zoek iemand die niet te veel van mij verwacht. Stapje voor stapje kom ik er wel, maar wel op mijn tempo. Bij pushen of te snel gaan, kan ik in mijn schulpje kruipen.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Hier bij DOA speel ik met mijn vriendinnetje op het speelveld. DIt is erg gezellig! Ze weten niet zo goed hoe ik op reuen reageer. Waarschijnljjk heb ik nooit echt geleerd om goed met andere honden om te gaan. In eerste instantie snapte ik dan ook echt niet wat 'spelen' was. Bij een mogelijke honden-huisgenoot, zullen we echt moeten uitproberen of wij een match zijn!

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vind ik me toch een partijtje eng! Ik wil echt niet bij ze wonen!

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik best wel spannend. Ik ben al niet zo een held en kan dus echt serieus ban worden. Hierom plaatsen ze mij niet bij kleine kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 15, wil ik wel voorzichtig kennis mee maken.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Dit is iets wat we moeten opbouwen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje. Ik weet niet of ik vroeger ooit alleen ben geweest. Het is dus ook een kwestie van uitproberen. Maar laten we eerst maar aan elkaar wennen!

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Buiten wandelen vind ik heerlijk alleen ben ik behoorlijk onzeker en dat komt vooral door alle drukte op straat. Daarom woon ik liever in een rustige wijk! Liever geen trams, bussen en veel harde geluiden. Anders kan ik mij slecht ontspannen.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Hier bij DOA speel ik met mijn vriendinnetje op het speelveld. DIt is erg gezellig! Ze weten niet zo goed hoe ik op reuen reageer.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik loop echt ontzettend braaf mee aan de lijn. Dat komt vooral ook omdat ik graag bij je in de buurt wil blijven. Dan kan je mij helpen bij de dingen die ik eng vindt.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Het is niet bekend of ik los kan lopen en weer terug kom. Dit moeten we eens proberen wanneer ik helemaal aan jou gewend ben en ik geleerd heb om goed te luisteren. Ik ben natuurlijk ook best een bangebroekje, dus we moeten er zeker van zijn dat ik niet schrik en de benen neem, want dan ben je mij kwijt.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Gedragsproblemen heb ik niet echt. Wat mijn grootste punt is is dat ik best onzeker ben en bij veel dingen eerst even moet wennen.

Adopteer of steun Ivo

Adopteer Ivo

Denk jij dat Ivo en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden