Je kan mij adopteren

Mijn naam is Stevie

Hallo, Mijn naam is Stevie. Ik ben echt een avonturier en ben niet gauw bang voor iets. Daarnaast ben ik ook echt een knuffelkont.
Aanhankelijk Afwachtend Enthousiast Leergierig Vriendelijk

Stevie's paspoort

Ras Rottweiler
Geboortejaar 2015
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 48650
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Trimmen noodzakelijk

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Helaas gingen mijn baasjes scheiden en moesten ze weer terug naar Johannesburg. Ze konden mij nu niet meer mee nemen helaas. Vandaar dat ik op zoek ben naar een nieuw huisje.

Soort baasje

Jeetje ja nu komt het moeilijkste. Ben dus niet zo moeilijk maar zou het wel heel fijn vinden als mijn nieuwe baasjes wel ervaring hebben. En die ook veel met mij willen gaan doen. En dan ook vooral qua training. Het huisje mag van mij in de stad staan maar ook zeker landelijk. Het liefst zie ik mijzelf natuurlijk op een boerderij. Lekker genieten van de rust en de natuur. En heerlijk lekker mijn eigen ding doen. Maar een eengezinswoning met tuin is ook zeker prima. Dit valt zeker te bespreken met mijn verzorgers.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Dit blijft een beetje lastig. Ik heb met een teefje samen gewoond. Maar met haar had ik ook af en toe mot. Hier hebben ze liever dat er geen andere hond in huis is. Gewoon lekker de baasjes en het huisje voor mij alleen.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Hier hebben ze dus ook katten zitten. Had ze hier nog nooit gezien maar blijkbaar hebben ze een hele afdeling met die beestjes. Daar kwam ik hdus achter dat we met de trap naar boven gingen. We waren toen in een gang met allemaal kamers waar katten zitten. Heel raar. Maar blijkbaar vangen we dus ook katten op. Maar goed. Kijk katten en ik zijn geen vrienden. Buiten op straat wil ik heel graag achter ze aan jagen. Dat is het leukste wat er is.Dan gaan ze namelijk rennen en dan kan ik er lekker achter aan gaan. Ik hoef ze niet echt te pakken ofzo maar het rennen is al leuk. Hier was ik wel heel erg aan het snuffelen maar ik werd er ook helemaal opgewonden van. Ga dan piepen en blaffen. Wel met mijn staart helemaal in de krul en mijn oren zo hoog als ik kan. Ze zeggen hier dat het heel verstandig s om mij niet bij katten n huis te plaatsen. Dit is het veiligste voor ons beide ;)

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen Kinderen zijn echt hele rare wezens!!! Begrijp ze niet helemaal. Als ik ze zie dan wordt ik helemaal opgewonden en begin dan te piepen. Als ze dan in mijn buurt komen dan lijkt het alsof ik wil spelen maar als ze heel dichtbij komen dan ga ik wel armpjes en voetjes pakken. Hierdoor vinden ze het niet verstandig om mij bij kinderen te plaatsen. Ook niet in een omgeving waar heel veel kinderen zijn. Of waar een school is. En mijn baasjes moeten echt met mij aan het werk willen gaan zodat er niks kan gebeuren. Je kunt er maar gewoon beter voorzichtig mee zijn. Voor mijzelf vindt ik het ook heel fijn als we er echt mee aan de bak gaan.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Bij mijn vorige baasjes vond ik het niet leuk om alleen thuis te blijven. Ze zeggen dat ik dan heel waaks ben. Ga dan naar alles blaffen wat ik hoor en zie. Ik ben dus super goed jouw huis aan het bewaken. Maar mocht je dus lang weg zijn dan wordt het misschien wel wat minder leuk voor de buren. Verstandig is om dit langzaam weer op te bouwen en om er rekening mee te houden dat het dus zo kan zijn dat ik niet lang alleen kan zijn.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Ik ben niet zo moeilijk hoor. Ik kan in de stad wonen maar ook op het plattenland. Als ik mag kiezen en kijkend naar mijn waakzaamheid zou een rustiger plek wel veel fijner zijn. Maar dit is niet een must.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Hier laat ik zien dat ik andere honden helemaal niet leuk vind!! Vooral als ik in mijn hokje zit. Maar als we dan buiten aan het wandelen zijn dan kan ik gewoon heel netjes langs een andere hond lopen. Zelf lig ik beter bij de teven. Dit komt natuurlijk vooral omdat ik zo knap ben :). Reutjes daar moet ik niet zo veel van weten. Die wil ik eigenlijk ook wel een beetje laten zien wie er het grootst en sterkste is. Niet altijd zo heel slim maar goed daar ben ik dan een stoere kerel voor. Belangrijjk is eigenlijk dat ik samen met mijn baasje ga trainen dat het ook prima is om andere honden te negeren. Daarnaast moeten we natuurlijk samen gaan kijken of een andere hond een match zou kunnen zijn. Mocht je het heel leuk vinden om lekker op plekken te wandelen waar altijd super veel honden zijn die allemaal los lopen dan ben ik niet de match voor jou!! Zelf heb ik er geen behoefte om met elke andere hond contact te hebben. Ik ga veel liever met mijn baasjes lekker wandelen.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Buiten loop ik heel netjes mee. Voor mij geen gekke dingen aan de lijn hoor. Schieten we toch niks mee op.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Dit is best lastig. Tenminste dat vinden ze hier. Kijk ik vind natuurlijk dat ik gewoon al;tijd los kan. Maar stel ik zie een kat dan ga ik daar wel achteraan. Of ik zie een hond die ik niet mag. Tja dan kom ik natuurlijk ook niet zo snel terug. Dus het is niet verstandig om mij zomaar ergens los te laten. Uiteraard moeten we dit gaan trainen. En een band opbouwen is natuurlijk ook niet verkeerd. Dus er zijn genoeg dingen om even goed over na te denken.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Stevie

Adopteer Stevie

Denk jij dat Stevie en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden