Je kan mij adopteren

Mijn naam is Apollo

Hai, Ben jij op zoek naar een actief wandel maatje!! En hou je wel van lekker bezig zijn. Dan ben ik de match voor jou.
Druktemaker Enthousiast Lief Onzeker Vriendelijk

Apollo's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2019
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 48306
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Helaas had mijn baasje niet meer genoeg tijd voor mij. Super jammer want hierdoor ben ik nu hier.Maar als ik er goed over nadenk dan snap ik het wel hoor. Mijn baasje was ook zwanger en dat zou toch best wel een beetje chaotisch worden. Dus denk toch wel dat ze de juiste beslissing hebben gemaakt.

Soort baasje

Nou ja dit is dan wel het belangrijkste! Naar wat voor baasje ben ik op zoek. Hier liefst naar baasjes die ervaring hebben met mijn ras. geeft toch wat meer inzicht en duidelijkheden. Daarnaast geen kleine kinderen en geen katten. Als er kinderen zijn dan 16+.. Uiteraard baasjes die lekker actief zijn en samen met mij een lekker actief leven willen hebben. Het liefst een huis met tuin. Zodat ik daar lekker los kan rond banjeren en achter een bal aan kan. En de buurt zou ik lekker rustig willen. Zodat als we de deur uitstappen we niet gelijk al ogen in ons achterhoofd moeten hebben :) Ik hoop dat er gauw iemand is die dit ziet zitten en zich aanmeld voor mij. Misschien tot snel.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Helaas ben ik zeker niet het type wat graag met andere honden samen woont. Ik zoek echt een huisje voor mij alleen. Zodat de baasjes alle tijd en aandacht voor mij hebben. Voor nu wil ik mijn nieuwe baasjes niet delen!!

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Poezen tja. Hier hebben ze gewoon een hele afdeling met deze dingen rondlopen. Soms hoorde ik ze wel als ik lekker buiten aan het spelen was. Maar schonk er nooit echt mijn aandacht aan. Zag ze nooit dus ja dan hoef ik er ook niet echt iets mee te doen. MAAAAAAAAAR oke we gingen dus naar boven eerst met de trap en BAM daar waren ze!! Kamers vol. Wist gewoon even niet wat ik er mee aan moest. Verbaasde me gewoon dat er ook zoveel waren. Maar mijn verzorgster legde uit dat we ook katten herplaatsen. Net als honden. En zelfs konijnen!!!! Maar die hebben we niet gezien. Maar terug naar de poezen. Ik begon me wel weer te realiseren dat het eigenlijk heel leuk is om achter ze aan te gaan. Ze gaan dan rennen enzo. Ik werd er helemaal een beetje opgewonden van!! Zag het al helemaal voor me om achter ze aan te gaan. Hierdoor lijk het ze hier heel verstandig om mij niet bij een poes te herplaatsen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ze hebben gekeken hoe ik reageer op kinderen. Ik hoor je al denken jeetje welke kinderen worden daar dan voor gebruikt!!!!! Maar hier gebruiken ze natuurlijk geen echte kinderen voor!! God dat zou toch eens heel gek zijn. Nee ze hebben hier een pop voor. Nu hoor ik je weer denken maar die honden zijn toch helemaal niet gek en zien toch wel het verschil tussen een echt kind en een pop. Dat is zeker waar maar de eerste paar seconde moeten we toch altijd even goed kijken. En!! De verzorgers maken er altijd een heel theater voorstelling van! Zo raken wij toch een beetje in de veronderstelling dat het echte kinderen zijn. Maar goed ik dwaal af. Ze adviseren hier om mij alleen bij oudere kinderen te plaatsen. Dus 16 + . Dit omdat ik de pop veel meer als speelgoed zag. Wilde er echt mee gaan spelen en de armpjes vast pakken. Het kan daarom zijn dat als ik jonge kinderen zie spelen dat ik ook mee wil doen. Maar ik speel natuurlijk op een hele andere manier. Om misverstanden te voorkomen oeten we dit gewoon niet uitproberen. Hier wordt niemand blij van. Voor mij dus echt alleen grote kinderen die mij ook goed duidelijk kunnen maken en leren wanneer ik te ver ga en weer rustig moet doen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Hier ben ik natuurlij kniet echt alleen. Zijn altijd wel andere honden die ik hoor. Zelf zou ik het heel prettig vinden als ik eerst even aan mijn nieuwe baasjes en de omgeving kan wennen voordat ik echt een keer alleen thuis moet zijn. En omdat ze hier niet precies weten hoe lang ik alleen kan zijn. Vinden ze het wel zo verstandig om dit weer langzaam te trainen en op te bouwen. Zo kunnen we beiden goed zien of er een moment is dat ik er toch moeite mee heb om helemaal alleen thuis te zijn.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Voor mij hoeft de stad niet hoor! Veel te druk. Ik kan me dan moeilijk concentreren. Het liefst heb ik wat meer rust en ruimte om me heen. Een leuke rustig dorpje waar we niet op elke hoek van de straat een andere hond tegen komen. Waar we gewoon lekker alle ruimte kunnen pakken als dat nodig is.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Heel selectief eigenlijk. Hier heb ik meer honden waar ik niet goed mee ga dan vriendjes. Belangrijk is dat ik eerst mijn baasjes goed leer kennen en de omgeving. Heb meer vertrouwen nodig. Daarnaast moet ik ook echt manieren leren. En is het negeren van andere honden soms het beste om te doen. Het liefst wil ik lekker samen met mijn baasje gaan trainen hoe ik andere honden het beste kan negeren. Zodat we samen lekker ontspannend kunnen wandelen. Voor mij is het helemaal niet noodzakelijk dat ik met ander honden samen speel. Mocht je dit zelf wel heel graag willen dan ben ik niet het type voor jou! Ik krijg veel liever alle aandacht van mijn baasjes en samen lekker actief bezig zijn.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Ik kan eigenlijk ook best wel netjes mee lopen. Maar nu ben ik gewoon super blij om met mijn verzorgers mee te gaan. Dan moet ik natuurlijk alles en overal kijken en ruiken. Eenmaal weer een beetje gewend om lekker buiten te wandelen wordt ik ook rustiger en kan dan ook netjes en rustig aan de lijn lopen. Tis wel iets waar we samen mee moeten gaan trainen.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Voor nu zou dit niet ons doel moeten zijn. We zouden echt moeten gaan trainen en naar locaties moeten kijken waar dit veilig zou kunnen. Dus zonder dat er opeens een hond voor me kan staan die ik eigenlijk helemaal niet mag. Loslopen is natuurlijk wel leuk, lekker mijn eigen ding kunnen doen. Maar dit moet wel op een veilige manier!! En mocht dat niet kunnen dan is het voor mij zeker geen must!! Dan doe ik veel liever samen met mijn baasje lekker actief aan de lijn. Of lekker los rennen in de tuin.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Apollo

Adopteer Apollo

Denk jij dat Apollo en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden