Je kan mij adopteren

Mijn naam is Budha

Hooi ik ben Budha! Een voorzichtige jongeman die eigenlijk nog niet zo goed weet hoe de wereld in elkaar steekt.
Aanhankelijk Actief Lief Onzeker Terughoudend

Budha's paspoort

Ras Amerikaanse Bulldog
Geboortejaar 2018
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 48242
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Mijn baasje heeft mij afgestaan omdat het niet helemaal lekker ging meer thuis.

Soort baasje

Ik zoek aan de ene kant kenners van mijn ras omdat ik lekker lomp kan zijn met een lekkere kwijlbakkes. Maar aan de andere kant kan ik mij zo groot voelen als een kleine muis en snel overweldigd zijn. Daarom ook iemand die het kleine jongetje in mij ziet en mij kan helpen wanneer ik het even lastig heb.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik moet het nog zien dat er iemand is waar ik mee match, maar ik wil het altijd proberen. Wel een dame van hetzelfde kaliber, anders heeft het denk ik geen nut. Ik ben een rauwsdouwer wanneer ik op mijn gemakkie ben. Misschien dat een stabiele dame mij ook wel over mijn angsten heen helpt wanneer ik een beetje overweldigd ben in sommige situaties.

Met katten samenwonen : Onbekend

Met katten samenwonen : Onbekend Bij de kattenafdeling probeerde ik pal over de katten heen te kijken. Wat een gekke wezens zijn dat. Ik ken ze vanuit huis sowieso niet, maar ik laat nu in ieder geval ook merken dat ik er niet op zit te wachten.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Alles wat eigen is, gaat goed. Alles wat nieuw is, gaat stroef. Gezinnen met kinderen, van welke leeftijd dan ook, hebben nou eenmaal meer aanloop bij de deur. Ik weet niet zo goed wat ik daarvan vind. Dus het lijkt mij beter van niet. Maar als er dan een goede match op de stoep staat, dan graag kids vanaf een jaar of 15 ofzo.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik ben in mijn kennel rustig van aard en erg zindelijk. Als we het rustig oppakken, moet het goedkomen. Ik ben vanuit huis een bench gewend geweest, hier bij DOA niet meer. Ik heb hier een nare ervaring mee gehad, vandaar dat als er een bench komt, dit weer opnieuw opgebouwd moet gaan worden.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Buiten ben ik blij, lekker wandelen, snuffelen, krassen na het plassen, helemaal top. Ik ga soms nog een beetje van links naar rechts, maar verkeer kan mij niet deren gelukkig. Omdat ik niet zo gek ben op nieuwe ontmoetingen (vooral niet met mensen), is een rustigere wijk beter voor mij.

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden Ik probeer andere honden te negeren. Ik kijk net als bij de katten er helemaal overheen. Dit geeft goed aan dat ik er niet zo'n zin in heb om de andere hond wat dat betreft te ontmoeten. Ik ben liever gewoon alleen op pad met jou!

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik ben een brave jongen en kan netjes meelopen!

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Ik moet eerst een hele goede band met iemand hebben opgebouwd en de omgeving moet echt hondarm zijn. Ik wil echt alleen met mijn baasje bezig zijn.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Binnen in het gebouw van DOA vind ik overigens alles spannend. Gladde vloeren, trappen, lift, drukte, alles is mij dan even teveel. Ik klap dan dicht en wil liever niet verder lopen. Wel een aandachtspuntje. Alle nieuwe ontmoetingen zijn voor mij spannend. Ik zoek een baasje die niet te snel wil.

Adopteer of steun Budha

Adopteer Budha

Denk jij dat Budha en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden