Je kan mij adopteren

Mijn naam is Marvi

Hey hallo, Marvi hier! Dit pittige dametje mag opzoek naar haar gouden mandje. Ik zoek dus wel echt mensen met veel ervaring, tijd, energie en geduld!
Actief Druktemaker Enthousiast Lief Vriendelijk

Marvi's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2020
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 47982
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Er is afstand van mij gedaan omdat ik een iets te pittig meisje ben voor mijn vorge eigenaar.

Soort baasje

Wij zijn opzoek naar een baasje die lekker met mij aan de bak wilt. Ik ben een jonge pittige dame die het leuk vind om te trainen. Naast de opvoedingsdingen, heb ik ook training nodig om mijn kop aan het werk te krijgen. Als ik met mijn kop werk, dan heb ik minder kans om gekke dingen te doen en dan kan ik ook makkelijker leren om rust te pakken. Hoe graag ik ook wil wandelen, willen jullie ook aan het geestelijke werk denken? Dat heb ik echt nodig. DOA kan hier ook advies over geven.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Hier bij DOA speel ik afzonderlijk met 2 vriendjes op het speelveld. Een staff reu en een XL bully reu. Vooral met de XL bully speel ik ontzettend leuk! Ik ben ontzettend kieskeurig en als ik een hond niet leuk vind ben ik niet bang om hem af te snauwen. Als we buiten lopen kan ik soms ook best wel lelijk doen. Ze raden ook aan om mij een hond/hond training aan te leren zodat ik netjes en rustig over straat kan lopen. En dat ik bij DOA soms met andere honden wil spelen, betekent niet automatisch dat ik in huis een andere hond leuk vind. Persoonlijk ben ik liever alleen met jullie.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten is bij mij een no-go. ook buiten moet ik leren om niet achter ze aan te gaan.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik ben aardig lomp en kan soms best wel vervelend zijn met opspringen. Bij dit opspringen kan ik soms ook weleens in je mauw happen. Hierom plaatsen ze mij niet bij kleinere kinderen. We kijken per kind of dat gaat, maar verwacht niet dat kinderen onder de 14 jaar haalbaar is.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Bij mijn vorige baasje had ik wat moeite met alleen thuis blijven, vooral wanneer ik in de bench moest. Ik kon dat niet aan en kon dan zelfs poepen in mijn bench, dit deed ik echt omdat ik mij zo "alleen voelde". Ik heb echt hulp nodig om dit te leren. Eerst heb ik tijd nodig om aan het huis en jullie te wennen, dan gaan we langzaam samen werken om mij te leren alleen te blijven. Gelukkig kan DOA hier bij helpen.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Omdat ik soms wat druk en vervelend kan zijn naar mensen en omdat het niet altijd matcht met honden plaatsen ze mij niet in een drukke omgeving, of vlakbij een kinderspeelplaats.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Hier bij DOA speel ik afzonderlijk met 2 vriendjes op het speelveld. Een staff reu en een XL bully reu. Vooral met de XL bully speel ik ontzettend leuk! Ik ben ontzettend kieskeurig en als ik een hond niet leuk vind ben ik niet bang om hem af te snauwen. Als we buiten lopen kan ik soms ook best wel lelijk doen. Ze raden ook aan om mij een hond/hond training aan te leren zodat ik netjes en rustig over straat kan lopen. Niet boos worden omdat ik een andere hond afsnauw, leer mij maar hoe het ook kan zonder dat ik lastig gevallen wordt door elke hond die we tegen komen. Daar heb ik echt geen behoefte aan.

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Ik ben een echte puber die niet zo heel veel geleerd heeft. Ook dit moet ik nog leren. Soms kan ik aardig trekken aan de lijn.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Vanwege mijn gedrag naar andere honden raadde ze aan om mij niet los te laten lopen. Tevens heb ik de neiging om achter katten aan te gaan en ze denken ook dat ik wel eens achter kleine honden of konijnen aan kan rennen. Niet echt handig toch? We kunnen weleens naar een omheind veld waar ik lekker los kan rennen, zonder dat er andere honden zijn, nadat ik geleerd heb dat komen echt altijd leuk is.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Mijn grootste punt is andere honden. Ik kan echt super leuk spelen met andere honden maar 9 van de 10 niet. Dan doe ik ook echt heel lelijk. Het alleen thuis blijven moeten we ook echt goed gaan oefenen. En het gedrag naar jonge kinderen op straat en in huis. Dus als je vaak kleine kinderen op bezoek krijgt, dan wordt het voor ons erg moeilijk om samen te leven.

Adopteer of steun Marvi

Adopteer Marvi

Denk jij dat Marvi en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden